Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Ben bu filmi nasıl gözden kaçırdım acaba diyordum, çünkü ülkemizde vizyona girmemiş  ???
Önerin için teşekkürler Nouma, akşam izleyeceğim  :)

hakanatik01

İndirdim duruyordu hardiskte öyle bakarım bir ara ; önceliğim her zaman naomi watts olduğundaun günün filmi olarak kendime "The Impossible (2012) - Kıyamet Günü"nü seçtim yarında önerinizi izlerim artık :) dünde ARGO'ya baktım eh işte gibi geldi siyaset sevenler sevecektir ama daha çok aksiyon olabilirdi gibi geldi ,sıkılmadım filmden izleyecek filminiz yoksa izleyin bunuda :) Belkide Naomi Wattsı nekadar seviyorsam Ben Affleck'ten de o kadar nefret etmemden dolayıda filmin hakkını vermemiş olabilirim:P

lovablegs

Alıntı yapılan: nouma26 - 11 Şubat 2013, 18:47:54
Premium Rush

NewYork  caddelerinde adrenalin ve macera  dolu bir film seyretmek isterseniz  ;

Bir bisikletli kuryenin aldığı teslimatla başından geçenleri görmek için buyurun  :)

Bu film super gercekten bende izlemistim

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2

abcb

Alıntı yapılan: nouma26 - 11 Şubat 2013, 18:47:54
NewYork  caddelerinde adrenalin ve macera  dolu bir film seyretmek isterseniz  ;

Bir bisikletli kuryenin aldığı teslimatla başından geçenleri görmek için buyurun  :)

Eğlenceliydi, yol hesaplama sahneleri güzeldi, bisikletli polisin acınacak hali çok şekerdi  :g ve son sahne (istemsiz çığlık attım)  :g
Teşekkürler Nouma  :)

tolgacan86

Sanırım o son sahne fragmanında son sahnesi oluyor :g Ben fragmanda bile atıyordum nerdeyse :g

abcb

Aynen öyle Tolga ama fragmanda pek belli değil, ben nasıl olsa film bitti diye kuş kuş ekrana bakarken son durak filminden bir sahne izliyormuş gibi kendime geldim  :g

abcb

Star Trek 11 Trailer

Filmin önceki 10 serisini defalarca kere izledim, bence yeni yetmeler hiçbir şekilde eski Atılgan gemisi ve mürettebatının insanı saran havasını veremezler ama film tam bir görsel şov, izlemek isteyenler için   :)

12. film olan "Star Trek Into Darkness" 'i de merakla bekliyorum  :)

http://youtu.be/P0xaCB2nLS0

nouma26

Paralel Dünyalar
Upside Down

Görsel olarak oldukça iyi. Filmdeki sahneler ve kareler çok güzel.Yer yer baş döndürüyor  :D

Bilimkurgu ve aşkı birarada sunmuşlar.Film dediklerine göre 12 Haziran 2013 te Türkiye de vizyona girecekmiş  :) .Ama heryerde var  :D

Ben beğendim tavsiye ederim  ;)

abcb

Nouma, nerde izlemediğim film varsa sen çıkarıp buluyorsun   :)
Önerin için teşekkür ederim, ilk fırsatta izleyeceğim

Neden bir bilim kurgu filminde Jim Sturgess'i oynatırlar ki  (d) :D
Adam zaten kız yüzlü, zaten hep "her an sana aşık olabilirim" acıklıyım, savunmasızım ifadesi yüzünde,  (d), bu filme yakıştımı merak ediyorum  :g

nouma26

Tam anlamıyla bilimkurgu mu desem değil.Ama görsellik çok iyi.Mümkünse seyredebileceğiniz en kaliteli görüntüyle seyredin.Herhalde filmde elemanı romantik yönü nedeniyle seçtiler  :)...

Rica ederim abcb.Çok sık film seyrederim.Beğendiklerimi de tavsiye etmeyi ihmal etmiyorum  :)