Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Halise Hocam ben şu bahsettiğiniz tuvalet sahnesi ve Adam'ın ayaklarının yandığı sahneyi bile hala hatırlayamadım  :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: abcb - 17 Şubat 2013, 22:39:30
Halise Hocam ben şu bahsettiğiniz tuvalet sahnesi ve Adam'ın ayaklarının yandığı sahneyi bile hala hatırlayamadım  :D
Demek ki uyumuşsun :))
Ya da başka şeylerle uğraştıysan o ana denk gelmiştir  :D
İkisi de üst dünyadan kaçarkendi.Adam üst dünyada tuvalete gitti ,olabilecekleri düşün o zaman :))

abcb

Sizin kanepede çok rahatmış be Hocam  :D
Hala hatırlayamıyorum, kanepenizde oturduğum zamana denk geldi demek ki :D

enderege

Alıntı yapılan: halise - 17 Şubat 2013, 22:41:52
Demek ki uyumuşsun :))

Yok hocam, o arada topuklarında bi yanma olmuş. Burnunuda keskin bir barut kokusu kaplamış.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: enderege - 17 Şubat 2013, 22:46:24
Yok hocam, o arada topuklarında bi yanma olmuş. Burnunuda keskin bir barut kokusu kaplamış.  :D

Ve bunların dışında tüm algılar durmuş yaani öyle mi :))

abcb

Saymam Topukçu Hocam o zaman bunu, yarında siz bana gelin, tekrar izleylim filmi  :D
Yalnız benim evin girişinde dedektör var, üst arama yapmadan kimseyi eve almıyorum  :D

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 17 Şubat 2013, 22:54:36
Saymam Topukçu Hocam o zaman bunu, yarında siz bana gelin, tekrar izleylim filmi  :D
Yalnız benim evin girişinde dedektör var, üst arama yapmadan kimseyi eve almıyorum  :D
Halise hocam size kargo ile glock marka tabanca (Dedektöre yakalanmayan) ve bol miktada plastik mermi gönderiyorum.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Gaza gelmeyin Topukçu Hocam,önce şunu okuyun  :D

Alıntı yapılan: enderege - 17 Şubat 2013, 16:08:04
Daha dün akşam ne yaptınız siz? Konyada bir evde film seyretme bahanesi ile?  Tüm forumun kulakları çınladı.  ;)Patlamış mısırlar, keşküller,kahveler,fallar... Hesap verin.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: enderege - 17 Şubat 2013, 22:59:42
Halise hocam size kargo ile glock marka tabanca (Dedektöre yakalanmayan) ve bol miktada plastik mermi gönderiyorum.  :P
Hocam sizde maşallah her türlü konvansiyonel silah  ve kalibrasyon bilgisi mevcut  :D
Bırakıcam ben bu işleri artık ,sizin yanınızda kötü hissediyorum kendimi , ya da birlikte mi çalışsak ki :))

halisekarakaya

Alıntı yapılan: abcb - 17 Şubat 2013, 22:54:36
Bana arama yapacak dedektör daha üretilmedi :))
Alıntı yapılan: enderege - 17 Şubat 2013, 22:59:42
Sağolun hocam ,sizin de bu cephane desteğiniz olmasa nasıl başederdim ben bu koca forumla bilemedim  :y