Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Bu akşam Yenilmezler -Avengers ı 3 d olarak seyrettim.İlk yarısı durağan olsa da 2. bölüm aksiyon bakımından zengin.Yer yer İronman ın esprıleri göze çarpıyor.Hulk un hareketleri de güldüren tarzda  :) .Sanki komedi filmi olmuş.Bence çok ahım şahım bir film olmamış.Görsellik arayanlar için iyi bir film.Oldukça kaliteli de bir kadrosu var.Benim favorim her zamanki gibi Scarlett ti  :D

TwofuN

96 saat-taken
İlginç bir film:D başlangıçta ne olmuştu dediğim filmlerden :D tavsiyem izlenmesi gereken 250 filmden biri :P
Filmin konusu, Paris'te Arnavut bir fuhuş çetesi tarafından kaçırılan bir Amerikalı kız ve onu kurtarmaya çalışan eski ajan babası hakkındadır.(kaynak:vikipedi)

AnilK

[IMG]http://www.mavinehir.org/wp-content/uploads/Nar-Filmi-Full-izle-2011.jpg[/img]

Güzel bir gerilim filmiydi, normalde pek sevmediğim bir tarzdaydı ama izlettirdi yine de. Puan: 7/10 verebilirim.

lovablegs

son zamanlarda izlediğim güzel ve eğlenceli filmlerden biri çok hoşuma gitti...hele o duvardaki duruş ve koltuk sahnesi kimin aklına gelebilirdi ..neyse söylemiyorum   ;) merak edenler izleyip öğrenebilirler..gerçekten vay be dedirtecek cinsten bir hamle olmuş o sahneler.... :y :D

FilmsizKalma

Sherlock Holmes hem 1. si hemde 2.  gerçekten güzel bir filmdi:) Sinemeda çıktıklarında izlemiştim.

Bu arada geçen gün anca fırsat bulup Yenilmezler Filmine sinemaya gidebildim. Benim hoşuma gitti . Özellikle izleyiciyi sıkmadan aksiyon yapımışlar çok hoşuma gitti :) yer yer gülmek güzel oluyor. Özellikle bir iki sahne gülmek adına çok iyiydi :)

lovablegs

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Mayıs 2012, 13:04:20
Sherlock Holmes hem 1. si hemde 2.  gerçekten güzel bir filmdi:) Sinemeda çıktıklarında izlemiştim.

Bu arada geçen gün anca fırsat bulup Yenilmezler Filmine sinemaya gidebildim. Benim hoşuma gitti . Özellikle izleyiciyi sıkmadan aksiyon yapımışlar çok hoşuma gitti :) yer yer gülmek güzel oluyor. Özellikle bir iki sahne gülmek adına çok iyiydi :)

Gökhan bende onu sinemada izlemek istiyorum ama vakit sıkıntım var şimdilik gidebilirsem genede gidecem bakalım artık...

ikose

son 10 gündür 2 oğlumda  Sherlock Holmes ve Yenilmezler  anlatıyor evde..  (sinir)
Sinamaya götürdüğümde onlar sinamadayken alış veriş yapmak daha cazip gelmişti.. ama   :S
o kadar eğlenmişlerki keşke bende izleşeynişim dedim kendi kendime  :X

tolgacan86

Yenilmezleri izledim bende. Hoş bir filmdi. Bir ara Kaptan Amerikayı biye koymuşlar bu filme demeye başlamıştım sonradan ön plana çıkartmışlar. Özellik Hulk' un "çelimsiz tanrı" dediği sahneye çok güldüm :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 23 Mayıs 2012, 22:28:39
Yenilmezleri izledim bende. Hoş bir filmdi. Bir ara Kaptan Amerikayı biye koymuşlar bu filme demeye başlamıştım sonradan ön plana çıkartmışlar. Özellik Hulk' un "çelimsiz tanrı" dediği sahneye çok güldüm :)

o sahne favorim ya :) özellikle Loki den çıkan iniltiler bitirdi beni :):)