Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 20 Ocak 2014, 13:07:09
Captain Phillips - Kaptan Phillips
Dün gece seyrettim daha doğrusu seyretmeye çalıştım.
Tom Hanks in koyu bir izleyicisi olmama rağmen bitiremedim filmi, ptc tıklamak daha keyifli  :g

Bu defa da Afrika'lı müslümanlara takmışlar  (d) klasiiiikkkkk Amerikan ordusu propagandası  (d) Gerçek olayı ne kadar düzgün yansıttılar merak ediyorum.
Ptc tıklamak daha keyifli bence de Modum  :g en azından reklam izleme dışında sinir olmuyorsun  :g

ElisaMcCline

Güzel seçimler Hakan :) :y

Bir de 2014 review yapaydın :) var mı 2014 de gelecek sağlam öneriler :)

hakanatik01

Biran önce gelsele de izlesek dediğim çok film yok açıkcasaı 2014 te :P
Sinemaya gitmek istediklerim olarak;
Transformers: Age Of Extinction
300:Rise Of An Empire  - 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi,

gitmden izleyceklerim;
Dawn of the Planet of the Apes- Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti , The Legend of Hercules  - Herkül : Efsane Başlıyor

ki zaten nete düştü bu film :P Wolf Of Wall Street -  Para Avcısı,

bunların dışında "Her" filmini öven çok biraz daha güzel çekimi gelsin de izleyek :P

hakanatik01

Eeneee süprizin güzelliğine bakın yeni farkettim :) teşekkür ettim hocam :)

AnilK

Açlık Oyunları'nın ikinci filmi bluray olarak nete düşmüş bilginiz olsun :)

hakanatik01

Evet dün gelmişti IMAX sürümleri falan 720p sini indiridm ben yeter bana  , çiğdemi mi alıp izleyeceğim az sonra :)  kitaplarını okusam dahamı bir çekici gelirdi bilmiyorum ama 1.filmi çok sevmemiştim...

abcb

tolgacan86

İlk defa bir film serisinde kitaba bu kadar bağlı kalındığını gördüm. O yüzden hakan kitap okumakla filmi izlemek neredeyse aynı..

İkinci film, aksiyon kısmı olarak ilkine göre çok çok geride.. Ama süprizleriyle birlikte, 3. film için heyecanlı bir bekleyiş yaşattı ;)

tolgacan86

NOW YOU SEE ME (SİHİRBAZLAR ÇETESİ)

Vizyon Tarihi: 31 Mayıs 2013
Yapımı :
2013 - ABD
Tür : Gerilim ,  Gizem ,  Suç
Süre: 115 Dak.
Yönetmen : Louis Leterrier
Oyuncular : Morgan Freeman ,  Mark Ruffalo ,  Jesse Eisenberg ,  Woody Harrelson ,  Dave Franco
Senaryo : Ed Solomon ,  Josh Appelbaum
Yapımcı : Roberto Orci ,  Alex Kurtzman

Film Özeti
Film, gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatacak.

Ruffalo,filmde önde gelen bir FBI ajanını, güzel aktris Seyfried ise sihirbazlara soygunlarda yardımı dokunan makineleri icat eden bir teknisyeni canlandıracak.

Kişisel Yorumum:

İzlemenizi tavsiye ederim, heyecan hiç azalmıyor filmde, finali soluksuz merak ediyorsunuz. Gerçi ben ilk yarım saatte finaldeki süprizin kim olduğunu tahmin etmiştim ama sürekli şüphelendim ya o değilse diye :P

Benim gibi özellikle senaryonun kalitesini ve süpriz finallerini sevenlere şiddetle tavsiye ederim :)

[embed=425,349]http://youtu.be/_I-m5h41cOM[/embed]