Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Arada kalmaz umarım X-Men Apocalypse gibi arap saçına dönmesin gelecekse gelsin :P Rafada kalkmadı winona ryder ve michael keaton'lada anlaşılmış  ama ne zaman başlanacak belli değilmiş .Tim burton arada başka işlermi aldı naptı "big eyes"'ı falan çekmiş ondan vakit mi bulamıyor ne oluyor bekleyip göreceğiz yakında belli olurda olsa da en yakın 2016 sonu gibi olur.

ysholmes55

Karabela filmini şiddetle tavsiye ediyorum. Cengiz Bozkurt namıdiyar erdal bakkal harika oynamış. Burak Aksak yine güzel bir senaryo ve en önemlisi komedi. Üstelik Leyal ile Mecnun sıcaklığında. Kaçırmayın derim =D

Elektronick

Tabikide hizli ve öfkeli 7 artik asmislar kendilerini boyle gokdelenden falan iniyorlar arabayla :D gorsel on numara

Coulers79

Yok daha neler :P hız felakettir, öfke AVG düşürür. :))

Ufuko

bekeli

Inside Out (Ters Yüz) - 2015

Animasyon. Ailecek izleyebileceğiniz bir film. Çocukların kişilik gelişimini etkileyen unsurlara dikkat çekiyor. İzleyecekler olacağı için daha fazla bilgi vermeyeyim. Tavsiye ederim.

http://www.imdb.com/title/tt2096673/

https://www.youtube.com/watch?v=WIDYqBMFzfg

Not: Yabancı filmlerin kesinlikle orjinal dilinde izlenmesi taraftarıyım. Ancak animasyonlarda seslendirmelerde oldukça başarılıyız. Çoğu animasyon filmleri Türkçe seslendirme ile izlemişimdir. Bu filmi de Türkçe seslendirme ile izleyebilirsiniz.

D.Hekimi

Ertugrul 1890 sınemada ızledım :)
Orta halli bir fılm.
Yabancı bır parmagın degdıgı az cok bellı oluyor..
Guzel anlamlar var fılmde..

suskun

The Soloist ve Tehlikeli(Sakıncalı) Düşünceler filmlerini izledim bugün güzel filmler özellikle tehlikeli düşünceler filmini kesinlikle tavsiye ederim.

bayram4558

https://www.youtube.com/watch?v=446bitcFnoM

iyi bir dinozor filmine gittim. Yeğenimle birlikte gittik yeğenim kız ve 5 yaşında filminden çıktıktan sonra bana dedi ki dayı çok korktum beni bir daha sinemaya getirme.

3 boyutlu bir film yeğenimi ilk kez sinemaya götürdüm o da tam bu filme denk geldi box ofisden baktım geçen hafta 500 bin izlemeyi geçmişti bende iyidir diye gittim herhangi bir yorum okumadım ve fragmanını izlemedim ama gerçekten bazı sahneler çocukların kaldıracağı sahneler değil bir tanesini paylaşayım küçük çocuk dinozora yemesi için bir şeyler getiriyor bir ara bir böcek getiriyor ve yemesini istiyor ama dinozor otobur olduğu için yemiyor aralarında kalan böceğin kafası kopuyor baya kopuyor gerçekten çok kötü bir sahne idi. Bu sahne gibi bir çok sahne var bence çocuklar için uygun değil. Hatta büyükler için bile izlenebilirliği yok.

Lespuxx

Cizgifilm seyretmeyi seven biri olarak bu konuda net bir ornek vermek gerekirse. Cartoon Network adli cizgifilm kanalinin kesinlikle cocuklara uygun olmadigi gorusundeyim. Ne cizgi film cizimleri ne de icerikleri. Bazen o kadar ince espriler oluyor ki ben zor anliyorum :) sonra da "ya bu kanal cocuklar icin olamaz yaa" diyorum :D