Şarkı Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Mart 2012, 02:43:36
@elisamccline hocam bu benden kızınıza gelsin
Listeden yakalamışsın :)

Bu arada bu konuda komik bir durumumuz var;
pitbull u sevmiyor aslında, bu kel de heryere geliyor, gelmesin benim müziklerime diye söyleniyor :g
Biraz dikkat edince farkediyorum zaten, diline takılan nakaratlar da hep birliktelik yaptığı sanatçıkarın ezgiyi/melodiyi ortaya koyan sesleri :g

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Mart 2012, 02:43:36
Bu şarkıyıda ne zaman uykum gelse açar dinlerim :):)

Michael jacksondan sonra, sadece film müziklerinde böyle cast lere rastlıyoruz. Çok güzelmiş...
Film müziği midir ? Yoksa gerçekten uğraşılmış :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Mart 2012, 10:06:51

Michael jacksondan sonra, sadece film müziklerinde böyle cast lere rastlıyoruz. Çok güzelmiş...
Film müziği midir ? Yoksa gerçekten uğraşılmış :)

Hocam ben hiç biryerde denk gelmedim.Bayada film izlemişimdir. Ama olabilirde hani:)
Önceden çevirisine bakmıştım.Çevirsinde 4 temmuz gününden bahsediyordu.Buda amerikan bağımsızlık günü imiş.
Hani onun için gerçekten uğraşılmış olabilir :)
Belkide alakası yoktur 4 temuzların  ;)

eymen

ElisaMcCline

Bu parça ile ilk tanıştığımda, okula bile gitmiyordum. Bir yılbaşı akşamı radyoda dinledim.
Beni çok heyecanlandırmıştı, çok beğenmiştim. Ancak, kim olduğu konusunda da hiçbir fikrim yoktu :) Öğrenmem de oldukça uzun sürdü :)

Ray Charles - Hit the road Jack

[embed=425,349]http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I[/embed]

FilmsizKalma

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Mart 2012, 18:55:55
Bu parça ile ilk tanıştığımda, okula bile gitmiyordum. Bir yılbaşı akşamı radyoda dinledim.
Beni çok heyecanlandırmıştı, çok beğenmiştim. Ancak, kim olduğu konusunda da hiçbir fikrim yoktu :) Öğrenmem de oldukça uzun sürdü :)

Ray Charles - Hit the road Jack

[embed=425,349]http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I[/embed]
Beğen butonu şart yahu :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Mart 2012, 00:44:54
Beğen butonu şart yahu :)

Ben de herkesin paylaşımını beğenlerle donatacağım :) Çok güzel paylaşımlar var. İstisnasız herkese çok teşekkürler. :)
Bulabildiğimiz eklentilerle ilgili versiyon sorunu yaşıyoruz şimdilik... Ama takipteyiz ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Mart 2012, 01:20:02

Ben de herkesin paylaşımını beğenlerle donatacağım :) Çok güzel paylaşımlar var. İstisnasız herkese çok teşekkürler. :)
Bulabildiğimiz eklentilerle ilgili versiyon sorunu yaşıyoruz şimdilik... Ama takipteyiz ;)

:y :y :)