Şarkı Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:51:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Hap kullanınca işin zevki kalmıyor :( Hissetmek gibisi var mı :P

abcb

Sen kaynanana kuyruklu yılan dedin, zaten bittin, zopanın feriştahını görürsün  :D
İçkine hap atacak kadar merhametli olacağını da sanmıyorum  :D

hakanatik01

yuvarlanın yatın yahu işiniz gücünüzmü yok, bana hööyyyttt diyecek kaynanın ben kızını boşarım :P zopa olaydı iyiydi ama haydarıda yollamış elisa hoca ,forumun eski tadı tuzu olmuyor gafama gafama zopa vuraydınız iyiydi...
çok paylaştım sanırım bunu gene paylaşam belki zopa yerim :P :)

Avril Lavigne - When You're Gone
http://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ

arshi

Genelde böyle diyen adamlar eşlerinden çok kaynanalarıyla vakit geçiriyor bak demedi deme :D
Bu kız da hiç büyümüyor arkadaş, legolasın yanına alsa ya peter amca bunu, tip de müsait :P

hakanatik01

Küçüklüğünü bilirim bunun dediğn gibi hiç değişmiyor :P bide bizim küçük iboya bak mesela aynı dönenmin sanatçılarıdırlar :P oda değişmiyor ama işte sizlerdeki bu yabancı hayranlığı yokmu

abcb

Alıntı yapılan: Arshi - 14 Haziran 2013, 05:11:45
Genelde böyle diyen adamlar eşlerinden çok kaynanalarıyla vakit geçiriyor bak demedi deme :D

Kesin öyle olacak  :g
Baksana şimdiden Hürrem Sultan'ının annesi için - kayınvalidesi :g-  şarkı üstüne şarkı paylaşıyor  :D

Legolas'a laf söyleyip durma be adam  (d)

hakanatik01

Hürremi karıştıramayın bu işe :P

arshi

Sabah sabah hayattan soğuttun hakacu insanı (d)
Umarım kaynanan da yıllarca küçük ibo gibi hiiiiç değişmez de birlikte uzuunca bi süre mutlu mesut yaşarsınız :D

Alıntı yapılan: abcb - 14 Haziran 2013, 05:16:20
Legolas'a laf söyleyip durma be adam  (d)

Sizinkilere -orclara- bulaşmam merak etme :D

hakanatik01

hah forum djmiz geldi... kulaklarımızın psı gtsin kaynana kayanna diye tutturdunuz ;az sonra küçük ibodan gelicem yatıcak olan yatsın uyarmadı demeyin...