Golden-tea - Çay Yetiştir Para Kazan - 10000 Coins Hediye

Başlatan kazanpara, 16 Ekim 2015, 11:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Merhaba dostlar. 48 tane çayım var tarlamda. 47 adet ufak boy 1 adet orta boy çay bunlar. Ben hiç para çekmedim sistemden sürekli olarak içeriye yatırım yaptım. Bu bonus işini yapacak olanlara hesabımı satabilirim. Buda tarlamdan bir görüntü. Hesabı almak isteyenler özelden mesaj atabilirler.

CH4TTY

Benim gunluk enerji alma kapasitem 7'ydi ve o özellikler ile anaparamı amorti etme surem 542 gündü. Elimdeki 500 enerjiyi gunluk enerji alımına harcadım ve gunluk enerji alımını 12 rubleye çıkardım, böylelikle amorti suresi 305 gune dustu. 1.5 yıldan 1 yıldan 10 ay'a dustu. Sizce mantıklı birşey yapmışmıyım?

alperen923

@CH4TTY tabii ki mantıklı bir şey yapmışsın 542 gün nere 305 gün nere  ;)

CH4TTY

Arkadaşlar merhaba bende hesabımı satıyorum. 10 tane orta boy 18 tanede kucuk boy agacım var gunluk getirisi yaklaşık olarak 4mBtc (0.004BTC) Gunluk 25 Rublelik enerji alına biliyor ve çok rahat enerjiye para yetişiyor. 10 adet referansı var ve gunluk 10.000 gold (100 ruble)'ye yakın referans kazancım var.

Hesaptaki telefonu ve maili değiştirebilirsiniz.

Hesap 0.15BTC'ye satılıktır.

kazanpara

sistemde %220 yatırım bonusu var. Yatırım düşüncesi olanlar için fırsatı kaçırmayın. ben 8 aydır sistemdeyim ödemeler hiç aksamadı anında yapıldı ve yapılmaya devam ediyor :)

Muratkinq

Beyler golden tea den btc çekimi yapamıyorum bu zamana kadar full çekiyordum.Şimdi nedense çekilmiyor çok garip daha 3 gün önce çekmiştim.Başına gelen varsa konuşalım veya biri yardımcı olsun.

sibumix

bazen btc hesapları bos olabiliyor. payeer e cekim yaparsanız sorunsuz cekebilirsiniz.

sibumix

en sevdigim sistem. her gun aynı saatte 5 dolar hesabımda. cok kolay cok basit sistemi cozdugunuzde is bitiyor.  bilgi isteyen arkadaslar ozelden yazabilir.

sevdayagmu

DicDale