Golden-tea - Çay Yetiştir Para Kazan - 10000 Coins Hediye

Başlatan kazanpara, 16 Ekim 2015, 11:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sibumix

Golden tea oldukça iyi ve uzun soluklu bir sitedir. Yatırım düşünenler ortalama 3-4 ayda düzgün strateji ile ana parayı çıkarıp rahat kar elde edebilir. 2-3 sene oldu nerdeyse sorunsuz devam ediyor. Sadece arada sistem 0 lama yapar o kadar.

huseyinnn

golden tea açılmıyor dün geceden beri :S

kazanpara

bende sorun yok @huseyinnn hocam tarayıcıyı değiştirip tekrar deneyin bi :) yada modeme reset atıp deneyin olacaktır :)

huseyinnn

@kazanpara hocam .com uzantısı açılmıyor dns hatası veriyor.   .cc   ve  .me açılıyor ama

yokedici13

arkadaşlar uzun zaman önce 2. bitkiyi aldıktan sonra hesabım sıfırlandı nasıl düzeltebilirim yardımcı olucak varmı

sibumix

sistem 1-2 yılda bir sistem 0 laması yapıyor. butun bitkiler gitti

kazanpara

Yeni kampanya !!

Bilindiği üzere ödemelerine aralıksız ve sorunsuz eden çay sitemiz yeni bonus kampanyasını başlatmış bulunmaktadır :)

BONUS İÇERİĞİ

10000 Rub (yaklaşık 470TL) %55 bonus 15500 Rub gelen
3000 Rub (yaklaşık 150 TL) %35 bonus  4050 Rub gelen
1000 Rub (yaklaşık 50 TL ) %20 bonus  1200 Rub gelen

Yukarıda belirttiğim miktarlar hesabınıza geçecek olan miktarlardır. Yatırım yaklaşık 3-3.5 ay gibi bir sürede amorti ediyor. Sistemde benim uyguladığım bi yöntem var onu uygularsanız 3-3.5 aydan sonra yatırdığınızı amorti edip bir sonraki her ay yatırdığınız miktardan fazla almış oluyorsunuz. Mesela 470 tl attınız bu para 3-3.5 ayda amorti oldu diyelim bu süreden sonra her ay 470 tl den daha fazla gelir sağlıyorsunuz her ay bu miktar artarak devam etmektedir. Yatırım bonusunu kaçırmak istemeyen arkadaşlar bana ulaşarak gerekli bilgileri alabilirler :)

ÖNEMLİ NOT: Sitede daha öncesinde var olan ve önümüze bir anda çıkan enerji muhabbeti kaldırılmıştır. Gönül rahatlığıyla sisteme girilebilir. Eski kullanıcılardan yatırım yapacak olanlar olursa yatırım yapmadan önce bana ulaşmalarını önemle rica olunur. :)

KAYIT İÇİN TIKLAYIN

albay1987

Bir heves oynayalım diyoruz da.

Payeer mastercard ödemeleri durdurmuş galiba. Para atamıyoruz. :(

kazanpara

@albay1987 şu an öyle bi durum söz konusu değil dilerseniz sistemin içinde de mastercard ödemesi mevcut ordan  da yapabilirsiniz :)

kazanpara

Yeni ödeme alındı ve kanıtlara eklendi.

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/goldentea-odemeleri/63

%55 bonus devam ediyor son 11 saat geçerli olacaktır :)

BONUS İÇERİĞİ

10000 Rub (yaklaşık 470TL) %55 bonus 15500 Rub gelen
3000 Rub (yaklaşık 150 TL) %35 bonus  4050 Rub gelen
1000 Rub (yaklaşık 50 TL ) %20 bonus  1200 Rub gelen

Yukarıda belirttiğim miktarlar hesabınıza geçecek olan miktarlardır. Yatırım yaklaşık 3-3.5 ay gibi bir sürede amorti ediyor. Sistemde benim uyguladığım bi yöntem var onu uygularsanız 3-3.5 aydan sonra yatırdığınızı amorti edip bir sonraki her ay yatırdığınız miktardan fazla almış oluyorsunuz. Mesela 470 tl attınız bu para 3-3.5 ayda amorti oldu diyelim bu süreden sonra her ay 470 tl den daha fazla gelir sağlıyorsunuz her ay bu miktar artarak devam etmektedir. Yatırım bonusunu kaçırmak istemeyen arkadaşlar bana ulaşarak gerekli bilgileri alabilirler :)

ÖNEMLİ NOT: Sitede daha öncesinde var olan ve önümüze bir anda çıkan enerji muhabbeti kaldırılmıştır. Gönül rahatlığıyla sisteme girilebilir. Eski kullanıcılardan yatırım yapacak olanlar olursa yatırım yapmadan önce bana ulaşmalarını önemle rica olunur. :)

KAYIT İÇİN TIKLAYIN