Golden-tea - Çay Yetiştir Para Kazan - 10000 Coins Hediye

Başlatan kazanpara, 16 Ekim 2015, 11:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lutch

uykusuz

IQT33

refınızden kayıt oldum :)  bu arada yatırımsız az da olsa bırsey kazanmak mukun mu?
bir de profılde solda ref kazançlarını gösteren kısımda sayfayı Türkçe'ye çevirdiğimde görüntülenen yazıyor, ref linkimizin görüntülenme sayısından da kazanç elde ediliyor anlamına mı geliyor?

lebowskia

enerjiyi nasıl hallediyorsunuz ben enerji yüzünden hiç çekim yapamıyorum

Muratdsa17

Arkadaşlar enerjide yenileme miktarının +%30' u diyor. Şimdi ben 100 rub yatırsam 130 çekebilirmiyim hemen ? Sitede iyi bakiyem var ama çekemiyorum.

Futurenet

Alıntı yapılan: lebowskia - 18 Şubat 2018, 03:27:31
enerjiyi nasıl hallediyorsunuz ben enerji yüzünden hiç çekim yapamıyorum
bende enerji de takıldım

sibumix

100 ruble degil 1000 ruble yatırmak gerekiyor. ve %30 u nu yani 300 rublesini direk alabiliyorsun. Ayrıca belirli bir sure çekimi bırakıp enerji yatırımı yapman lazım ama su anda pek uygun degil. İlk baslarda yapmak lazımdı. 6*7 gibi veriyordu. Simdi 0.7 falan veriyor. Sistem resetlenince direk girip enerji v.s ayarlayıp duzenli kazanc alınır. Oldukca da karlı bir sistem. 5.5 ayda kendini rahat rahat amorti ediyor. Ama basta

emreyurt999

sitede son durum nedir site kaç senedir ac-çık yatırım yapıcam yardımcı olur musunuz

breakheart

Alıntı yapılan: sibumix - 19 Şubat 2018, 03:33:13
100 ruble degil 1000 ruble yatırmak gerekiyor. ve %30 u nu yani 300 rublesini direk alabiliyorsun. Ayrıca belirli bir sure çekimi bırakıp enerji yatırımı yapman lazım ama su anda pek uygun degil. İlk baslarda yapmak lazımdı. 6*7 gibi veriyordu. Simdi 0.7 falan veriyor. Sistem resetlenince direk girip enerji v.s ayarlayıp duzenli kazanc alınır. Oldukca da karlı bir sistem. 5.5 ayda kendini rahat rahat amorti ediyor. Ama basta

1000 ruble yatırıp 300 ruble çekebiliyorsak, nasıl 5 ayda amorti ediliyor? aktif ref kasmadan  ömürboyu amorti edilemez. küllyen zarar, 2 aydır girmiyordum dünya yaprak topladım. sms onayımda var ama çekim vermiyor.
zaman kaybı