Golden-tea - Çay Yetiştir Para Kazan - 10000 Coins Hediye

Başlatan kazanpara, 16 Ekim 2015, 11:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazanpara

yeni ödeme kanıtlara eklendi. güncel kampanya maksimum %110 bonus vermektedir.

object1500

yeni ödeme kanıtlara eklendi günlük çekmeye devam, yaklaşık 47 tl ediyor

object1500

yeni ödeme gene kanıtlara eklendi.

kazanpara

sitede maksimum %180 bonus var arkadaşlar yatırım yapmak isteyen bu fırsatı kaçırmasın.

object1500

hadi gençler %180 bonusu kaçırmayın bence bu fırsatları takip eden yokmu aranızda yoksa daha iyi kazanma yolları varda bizmi bilmiyoruz, her gün para çekebiliyorsunuz sistemden, bakın;
1000 tl yatırsanız sistem size 2800 tl tutarında çay almanızı sağlıyor bakın şimdi yaklaşık olarak hesaplayım size aklınızda soru kalmasın;

-1000 tl ile girseniz rus rublesi olarak size şu anda kur değerinden kesintiler dahil 23000 rus rublesi yapar,
-23000x100=2300000 adet coins alırsınız ama bonusla birlikte,
-2300000x180/100=4140000 coins bonus gelir ve toplamda,
-4140000+2300000=6.440.000 coins eder ve siz bu tutar karşılığında tarlanıza;
-6 adet en büyük boy çaylardan ekersiniz
-4 adet orta boy çaylardan ekersiniz
-4 adet te küçük boy çaylardan ekersiniz
-Bu çayların net günlük getirisi (hesaplama tablom var net olarak hesaplar);
-Günlük 386,4 ruble üretirler ve bu parayı payeer hesabınıza çekseniz %0,01 komisyon alır ve;
-GÜNLÜK NET 382,73 RUB para çekersiniz,
-Bu tutar TL olarak=========================16,25 TL PARA ÇEKERSİNİZ NET OLARAK
-Sistem kendini 1000/16,25 tl den===60 günde amorti eder AMA;
-Siz istesenizde istemesenizde çektiğiniz bu 16,25 tl üretiminizin yarısıdır,
-Bakın; yani siz 16,25 tl çekiyorsunuz ve hergün +16,25 tl tutarında ikinci tarafa birikmiş olan coinslerdende tarlaya hala çay ekiyorsunuz;
-Bu şu anlama gelir; Aslında hergün kazancınız artıyor, bir sonraki gün daha fazla para çekebiliyorsunuz, bunu 1 aya vursanız çok tatmin edici bir tutar anlamına gelir,
-Umarım sistemi anlamışsınızdır, daha ne anlatayım bilmiyorum, bırakın şu ptc sitelerini, reklam tıklama sitelerini, oyun  sitelerini.....
-Ayrıca bu sitenin havuzunda hergün artan bir para değeri var, bu günlerde havuzda 18 milyon 500 bin ruble birikmiş para var ve her geçen gün artıyor, site 10 aydır bildiğim kadarıyla ayakta ve ödemeler saniyeler sürmüyor, bu da bence sitenin daha çok ayakta kalacağı anlamına geliyor, sitede her ay düzenli yarışmalar yapılıyor, ben bu yarışmadan son anda ikinci olarak 10000 ruble para kazandım ve adamlar ödülümü bile hemen verdiler,
-kısacası beyler site çok güvenilir, sisteme referansım olarak yatırım yapın sisten olan kazancımın kesintiler çıktığında net tutarının %50 sini geri vereyim, benle iletişime geçebilirsiniz.

bu arada %180 bonus sadece 10000 ruble üzeri basarsanız veriyor, 10000 ruble üzeri bir tutarla girin sisteme.
ben gergün 1180 ruble çekebiliroyum ve her gün 1 adet orta çay ekliyorum tarlama bu da şu anlama geliyor her güğn +6 ruble fazla kazanıyorum gerisini siz düşünün, bu alay geçilecek bir tutar değil

Coulers79

Çoğu kişinin kullandığı Paypal, Payza yok sanırım, hem de yeni site ondan güvenmiyorlardır.

wessagon

Payeer de cok mantikli. Payeer hesabinizdan ufak bir kesinti ile direk btc cuzdaniniza cekebilirsiniz. Benim totalde 250 tl yatirimim oldu 10 gun sonra kara gecmeye basliyorum sistem duzenli olarak anlik odeme yapiyor. Uye olup yatirim yapmayi dusunen varsa %100 refback saglayabilirim.

erenyener

Sistem yarın bir gün kaçıp gitse hiçbir şekilde geri getiremezsiniz zararı belirtiyim. Sitenin kullandıgı hiçbir işlemci disputeye açık deil (QİWİ hariç). Her ne kadar iyi kazandırsada riskleri düşünerek girmek gerekiyor

Crazyman

Alıntı yapılan: erenyener - 05 Aralık 2015, 16:52:11
Sistem yarın bir gün kaçıp gitse hiçbir şekilde geri getiremezsiniz zararı belirtiyim. Sitenin kullandıgı hiçbir işlemci disputeye açık deil (QİWİ hariç). Her ne kadar iyi kazandırsada riskleri düşünerek girmek gerekiyor

katılıyorum sağlam bi yatırım alsa patlıyacak bi site havası verdi banada her geçen gün daha fazla depozit bonusuvermeye başladı.
ama iyi kazandırıyor

object1500

ben birşey demiyorum 40 gün sonra görüşürüz, ve şunu untmayın butun siteler risklidir ve 10 aylık siteye riskli diyorsanız .....neyse gene birşey demiyorum