Kısa İngilizce Çevirileriniz Karşılıksız Yapılır

Başlatan iovanovic, 20 Ekim 2015, 19:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trojex

@ptcsite46 @iovanovic ikinizede çok teşekkür ederim göndereceğim inşallah dönüşü iyi olur.

bykazancom

özelden bir mesaj attım çeviri için yardımcı olursan sevinirim  :)

bykazancom

arkadaştan bir çeviri istedik ne dönüş var nede haber yapmayacaksan  bilgi verirsen beklemiyim

ilkercgul

Spoiler içerisindeki metni Türkçe'ye çevirir misin @iovanovic ? :-[

[spoiler]
Our accepted payment processors are Solid Trust Pay, Payza.
If you need to add a processor differently than you entered at sign-up, the only other way is to make a purchase.

As soon as you make a purchase with the processor ID you want to add in your account, it will automatically be added in your Traffic Monsoon payment settings.

By making this purchase, you verify your processor change, and give us reference to your processor identity which helps you regain access to your account if a hacker ever gains control of your account.
[/spoiler]

iovanovic

@bykazancom Dostum üslubunu düzeltirsen sevinirim. Başımızı kaşıyacak vaktimiz olmuyor bazen doğal olarak benden istediğin çeviriyi yapamamış veya mesajını cevaplayamamış olabilirim. Paralı memurun yok karşında.

@ilkercgul Çeviri aşağıdadır dostum.  :y

[spoiler]
Kabul ettiğimiz ödeme kanalları Solid Trusy Pay ve Payza'dır.
Eğer kayıt olurken girdiğinizin dışında bir ödeme kanalı eklemek istiyorsanız bunu yapmanın tek yolu o kanalla harcama yapmaktır.

Bir harcama yaptığınızdan kısa süre sonra, bu ödeme kanalı TrafficMonsoon ayarlar sayfasında hesabınıza eklenecektir.

Bu harcamayı yaparak, ödeme yolunuzu doğrulamış oluyorsunuz ve ilerde bir hacker'ın hesabınızı ele geçirme ihtimaline karşı hesabınızı geri alabilmeniz için bize de bir referans durum oluşturmuş oluyorsunuz.

[/spoiler]

knnsz

bana mail gelmiş bu çevirebilirmisniz

Mucahid

Bu e posta otomatik gönderilmiştir.Lütfen cevap vermeyiniz.
Bu mesaj kutusu izlenmiyor ve siz cevap alamayacaksınız.
Perfect Money hesabınıza giriş yapıp bize içerideki(sitedeki sanırım) mail yoluyla mesaj atın.
@knnsz Umarım açıklayıcı olmuştur.  (spk)

knnsz

Alıntı yapılan: Mucahid - 20 Mart 2016, 18:00:09
Bu e posta otomatik gönderilmiştir.Lütfen cevap vermeyiniz.
Bu mesaj kutusu izlenmiyor ve siz cevap alamayacaksınız.
Perfect Money hesabınıza giriş yapıp bize içerideki(sitedeki sanırım) mail yoluyla mesaj atın.
@knnsz Umarım açıklayıcı olmuştur.  (spk)

perfect money hesabım vardı ama şimdi giremiyorum nedense şifremi unuttuma tıkladıgımda böle bir mail yok falan diyo :D

Mucahid

Alıntı yapılan: knnsz - 20 Mart 2016, 18:08:44
perfect money hesabım vardı ama şimdi giremiyorum nedense şifremi unuttuma tıkladıgımda böle bir mail yok falan diyo :D

Ona yapacak bir şeyim yok  :P