AdzBazar İstatistikleri (Stats)

Başlatan 6il9in, 28 Ekim 2015, 05:17:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Hayırlı olsun yatırımın Bilqin , dün geldim desteğe ama haber veremedim  :y
Bol kazançlar arkadaşım  :y

6il9in

Sitenin reseti gelmedi ama ön bilgi paylaşmak istedim. Golden 7 Days Trial iken aldığım 100 RR nin hepsi 3. günde de 8 tık yapmış. Diğer 500 RR 3 ve 2 tık yapmış. 2 taneside tıklamamış.

Aklımda acaba Golden 7 Days Trial ikin 2. 100 RR alsaydım yine aynı olurmuydu sorusu oluştu. Şuan için RR ler hem aylık masraflarını Hemde aylık üyelik masrafını kurtarıyor ;)

Tabi RR artıkça sonuç ne olur bilemem. 100 RR böyle tıklamaya devam ederse kaçırmamam lazım :D

Ayın 13 den sonra bir 500 RR daha alabilirim :)

6il9in

Alıntı yapılan: blqn - 30 Ekim 2015, 09:58:02

Yarın itibaren Ultimate 600 RR bilgisi paylaşılacak. Ultimate olmadan önce 100 RR nin 360 tıkı vardı. Yarın ki stats paylaşımında bu göz önüne alıp bilgisi verilecek.

En sağlıklı Ultimate 600 RR bilgisi 31/10 tarihli stats paylaşımı olacaktır.

Güncellendi ilk sayfa..

http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/adzbazar-istatistikleri-(stats)/msg315582/#msg315582

Edit:

Stats paylaşımında aylık Ultimate üyelik bedeli ($35.00) dahil edilip kar/zarar bilgilendirmesi yapılmaktadır.

6il9in

6il9in

:y

[spoiler][/spoiler]

@bekeli bey avg artıyor sürekli umarım hep böyle devam eder :)

bekeli

6il9in

Güncelleme  (k)

[spoiler][/spoiler]

Stats paylaşımında aylık Ultimate üyelik bedeli ($35.00) dahil edilip kar/zarar bilgilendirmesi yapılmaktadır.

6il9in

Güncelleme (k)

[spoiler][/spoiler]

Not : Net gelir hesaplama işimi zorladığından bundan sonraki süreçte sadece stats paylaşımım da avg bilgisi yer alacak

6il9in

10 günden fazladır site avg leri zarar ettiriyor :)

Tam kendi kendini sistem cevirmeye başlayacak dedim admin tozuttu :)

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]