PTCBox'ta ŞOK Kampanya

Başlatan defender, 29 Şubat 2012, 09:56:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

defender

benim tablodan anladığım custom üyelik yapanların reflerinden %100 kazandığı. refim 10 centlik reklama tıklarsa bende bunun %100ünü kazanırım mantıken. bu üeylikte olan var mı? tablodan anladığım bu.

FilmsizKalma

bilge8408

1 refinizden maksimum 0.005 dolar kazanabilirsiniz ki bu da %100'dür. Dediğiniz gibi olsaydı çoktan batmıştı bu site :) Yani refin üyelik türü, vs. önemli değil. Tablodaki tüm % hesaplarını (ref gelirleri için) 0.005 dolar için yapacaksınız. Örneğin tier-1 %50 diyorsa sizin ref tıklaması başına kazancınız 0.0025 dolar olur...

defender

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bilge8408 - 29 Şubat 2012, 20:24:35
1 refinizden maksimum 0.005 dolar kazanabilirsiniz ki bu da %100'dür. Dediğiniz gibi olsaydı çoktan batmıştı bu site :) Yani refin üyelik türü, vs. önemli değil. Tablodaki tüm % hesaplarını (ref gelirleri için) 0.005 dolar için yapacaksınız. Örneğin tier-1 %50 diyorsa sizin ref tıklaması başına kazancınız 0.0025 dolar olur...
Aynen burdaki gibi ;)

ata07

Ow bende defenderin dediği gibi biliyordum.  :g Yani custom üyelik yapanlardan 0.10 aldığını sanıyordum. Pardon  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 29 Şubat 2012, 19:01:31
Farkındaysanız bu kampanya konularına yorum yapmıyorum. ve yapmayacağımda. ve galiba bundan sonra okumayacağım. Şimdi yaptığım gibi.
Nasıl okumayacağım :)
Moderatör değil misin sen :) Biri kötü birşey yazarsa nereden haberin olacak :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: defender - 29 Şubat 2012, 20:29:21
haydiiiiiii  (sns)

Defender,
Kampanya ile ilgili planlarda sorun varsa, ilk mesajını düzenle istersen. Karar aşamasındaysan da geçici olarak durdurulmuştur gibi bir bilgi yazabilirsin.
Şu anda teklifin açık ve geçerli. Biri bunları okumadan refin olur, keyifsiz durumlar oluşmasın ;)

defender

Kampanyayı kapatıyorum. Şimdi verebileceğim oranları daha önce başka arkadaşlarım vermiş zaten. Aynı oranlarla bir kampanya daha yapmak arkadaşlara ayıp olur. Hepinizden özür diler, anlayacağınızı umarım.