Tasks Görev anlatımı teklif

Başlatan yingyang16, 29 Şubat 2012, 15:13:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Şubat 2012, 20:30:36
hocam İşlerimi halledebilirsem video yapacağım diye konuşmamışmıydık :):) Karşılıkda beklemem  ;)
Tabi siz başkalarına yardım edeiyim derseniz o ayrı :)

Konuşmuştuk ;) Bu görevlerde 1 tane görev yok ki ;) Konuşmamız hala geçerli yanii  ;) benden kurtuluş yok :D

ata07

@yingyang öğrennice banada anlat yahu hiç bir şey anlamıyorum bende bu görevden  :g

yingyang16

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Şubat 2012, 21:38:27
@yingyang öğrennice banada anlat yahu hiç bir şey anlamıyorum bende bu görevden  :g

İnşallah öğrenicez ;) de forumda bekeli ,filmsizkalma 'dan başka yapan yok sanırım  ???

lovablegs

bende yapiyom hocam ama sürekli değişiyor şansımız azalıyor o yuzden cashleden clixsenseden atıldım gerçekten daha detaylı anlatıma ihtiyaç var.sağolsun bekeli gerekli yerlerde pm den yardım etti ama...Bloğunuzu dört gôzle bekliyorum.

yuuygac65

Birkaç kere ben de denedim... :)
Bence sabır testi olarak kullanılmalı bu görevler :)

Anlatabilen birisi olursa, ben de görmek isterim. :)

FilmsizKalma

Bir ara ilgilenebilirsem yapabildiğim tüm taksların videosunu hazırlayacağım ama bu aralar sürekli sorun:(
1 hafta içersinde önce dizüstü, dün gecede telefon bozuldu.. Birde dokunduğum herkesi , açaçağım kapı kollarından beni elektirik çarpıyor.Acaba çokmu elektirikliyim cihazlara zarar veriyorum (sinir)

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 01 Mart 2012, 23:21:11
Birde dokunduğum herkesi , açaçağım kapı kollarından beni elektirik çarpıyor.Acaba çokmu elektirikliyim cihazlara zarar veriyorum (sinir)
Birader sen yanında bir poşet toprak taşı ya, ara ara topraklama yaptır kendine (d)

Enderde olsa bizlerde de oluyor bu tür durumlar ama sende sık sık gerçekleşiyorsa var bir sıkıntı demekki. Gerekirse doktora görünmekte fayda var :y
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 01 Mart 2012, 23:25:21
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 01 Mart 2012, 23:21:11
Birde dokunduğum herkesi , açaçağım kapı kollarından beni elektirik çarpıyor.Acaba çokmu elektirikliyim cihazlara zarar veriyorum (sinir)
Birader sen yanında bir poşet toprak taşı ya, ara ara topraklama yaptır kendine (d)

Enderde olsa bizlerde de oluyor bu tür durumlar ama sende sık sık gerçekleşiyorsa var bir sıkıntı demekki. Gerekirse doktora görünmekte fayda var :y
Abi son 1 ayda çok sık başıma geliyor nerede ise günde bir kaç kez.. misal sandalyenin üzerinde saç var diyelim abi parmağımı yaklaştırınca saç haraket ediyor..Bunun  için bir çaba harcamıyorum. Plastiğe vs elimi sürtmüyorum. Direk göreyim saç teline yaklaşmam yetiyor:)
Doktor işini nasıl ederiz bilmiyorum.Doktora çok elektirikliyimmi diyeyim :D

ElisaMcCline

Boşa harcama bari, elektriğe yine sağlam zam gelmiş :D

yok yahu, ne doktoru :) Kazaklarını değiştirsin.. :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Mart 2012, 23:29:15
Boşa harcama bari, elektriğe yine sağlam zam gelmiş :D

yok yahu, ne doktoru :) Kazaklarını değiştirsin.. :)
Şimdi kazakları değiştrimeye kalkarım,, kazaklar yediremez bunu beni kavururlar hocam 220 volt verir valla bunlar :D