Tasks Görev anlatımı teklif

Başlatan yingyang16, 29 Şubat 2012, 15:13:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

@tolgacan86

Clixsense de istediğim görev gelmiş  ;) ( How relevant are these items? )

tolgacan86

evet dün biraz gecikmeli olarak fark ettim.. 20-25 ss aldım farklı farklı ama not matche çok rastlamadım.. muhtemelen bu akşama imkanım olacak ve başlayacam düzenlemeye...

yingyang16

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Mart 2012, 12:04:46
evet dün biraz gecikmeli olarak fark ettim.. 20-25 ss aldım farklı farklı ama not matche çok rastlamadım.. muhtemelen bu akşama imkanım olacak ve başlayacam düzenlemeye...

tamam bekliyorum anlatımınızı ;)

FilmsizKalma

Yingyang hocam how reva... görevini size gönderen oldumu  ???

yingyang16

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: yingyang16 - 20 Mart 2012, 14:25:09
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Mart 2012, 14:24:04
Yingyang hocam how reva... görevini size gönderen oldumu  ???

Hayır :'(
Tamamdır :)
Ama siz üzülmeyin bende ağlarım  :'(

tolgacan86

Filmsiz kalma hocam ben görevi 10 gün kadar önce hazırladım ancak teklifte bir yanlış anlaşılma olmuş (ben yanlış anlayan kişiyim). yingyang hocam kendi websitesine yönelik istedi ancak ben onu bu forumda yayınlama amaçlı sanmıştım.. Hazırladığımı kendi bloguma koydum aynı zamanda forumdada paylaşılırsa sıkıntı olmaz diye ancak hocamın web sitesinde yayınlaması kopya içerik olduğu için sakıncalı olacakmış. Bende sözümü tutup bir daha ki görev çıktığında tekrar yapacağımı belirttim. Ama inanın o kadar yoğunum ki internete geliyorum gidiyorum.. öyle uzun süre kalamıyorum bilg başında. İnş bi aksilik olmazsa hocamın sitesi için bugün yapacağım. Benim önceki yaptığım anlatımıda buradan bakabilir ve faydalanabilirsiniz;

http://dolarkazaniyorum.blogspot.com/p/how-relevant-gorevi-tantm.html

FilmsizKalma

Olur ya yanlış anlaşılmalar sonuçta hepimiz insanız :D:D
Ben videolu anlatım yaptum ama tek bir hata var o yüzden kendisi ile bekleme kararı aldık :)

yingyang16

Tolga arkadaşımız meşhur görevi "How Relevant are these items..?" resimli ve yazılı olarak şartlarıma uygun göndermiştir :y Karşılık olarak paypal hesabına 5 $ ödemeyi yapmış bulunmaktayım :)

Diğer görevler içinde teklifim hala geçerli :)

tolgacan86

Tşk ederim ödeme geldi umarım herkese faydalı olur anlatımım :)