Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Mayıs 2014, 23:09:15
Ben öneride bulunmadan geçecektim konuyu ama;
ben de telefon arıyorum, bir kısım arkadaşların bilgisi dahilinde. Lumia 525 te karar kıldım :)
Mağazalarda göremedim aslında, sadece özellik olarak ve TR de bulabileceğim bir telefon olarak inceledim.

Bir mağaza bulursam gidip alacağım.

Lumia 525 e de bir bak bence :)
520 nin gelecek için eksik bulduğum birkaç yönüne bir parça iyileştirme gelmiş. Çözünürlük ve multimedya pek ellenmemiş.
ve fiyat 499 TL.

Neyse işte, aklınızda olsun :)

Hocam bu ürünü bende aradım bulamadım. 520 de pek yok.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 05 Mayıs 2014, 23:52:35
Hocam bu ürünü bende aradım bulamadım. 520 de pek yok.

520 heryerde vardı aslında ama Martta falan girdi galiba 525 ve heryerde yok evet.
Teknosa' da varmış bir ara.
Bilmiyorum bakıyorum ben de :)

FilmsizKalma

Dediğiniz sürüm sonrasi flash player çözüm için..indirip gönül rahatligi ile kurabilirsiniz.
[spoiler]http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.69/install_flash_player_ics.apk[/spoiler]

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Mayıs 2014, 00:03:07
520 heryerde vardı aslında ama Martta falan girdi galiba 525 ve heryerde yok evet.
Teknosa' da varmış bir ara.
Bilmiyorum bakıyorum ben de :)

Valla zaten beğendiremedim lumia yı. Ben alıcak olsam [spoiler]nakit telefon almalık 2200 olduğunu varsayalım  :PP[/spoiler] 1520 alır geçerdim şahsen :P Windowsu baya merak ediyorum.

ikose

Dün (525) TV de görmüştüm reklamınııı, vodafon  veriyordu taksitle, kullanıcılarına  (eht) unuttum.. netimde kesilip duruyor gene bakamadım

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 06 Mayıs 2014, 00:14:31
Valla zaten beğendiremedim lumia yı. Ben alıcak olsam [spoiler]nakit 2200 olduğunu varsayalım  :PP[/spoiler] 1520 alır geçerdim şahsen :P Windowsu baya merak ediyorum.

Ben de kendi telefonumu şu anda baktığım kişiye verebilseydim, gözüm oralardaydı. 1020 ya da 1520 çok göz kırpıyor :)
Halihazırda hiç sorun yokken telefon değişmek de çok mantıklı değil. O yüzden devam 920 ile :)

Kullanıcının beğenisi daha önemli sonuçta, bence de kendi karar versin ama maalesef bu resim bakarak olmuyor.
Gidip elimle tıtmadan, gözümle görmeden telefon almak,,,,bana çok doğru gelmiyor.  En azından bana göre değil :)

Alıntı yapılan: ikose - 06 Mayıs 2014, 00:15:03
Dün (525) TV de görmüştüm reklamınııı, vodafon  veriyordu taksitle, kullanıcılarına  (eht) unuttum.. netimde kesilip duruyor gene bakamadım

Kesin Tcell hatlar çalışmıyordur :D Sadece kullanıcılarına veriyordur :)
Teşekkürler bilgi için, bir bakayım ben en iyisi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Mayıs 2014, 00:06:58
Dediğiniz sürüm sonrasi flash player çözüm için..indirip gönül rahatligi ile kurabilirsiniz.
[spoiler]http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.69/install_flash_player_ics.apk[/spoiler]

E süper o zaman, Bilal' in işi tamamdır :)
Elindekiyle sıkıntı yaşadığı içindi bildiğim kadarıyla :) :y

FilmsizKalma

Ben tiklama yapar demiyorum ha.. Flash istediniz verdim sadece..

hakanatik01

Firefox var diyoruz ya :P tümleşik geliyor onu kullanın :P :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Mayıs 2014, 00:30:57
Ben tiklama yapar demiyorum ha.. Flash istediniz verdim sadece..

Denesin canım o kadarını da kendisi artık :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mayıs 2014, 00:34:15
Firefox var diyoruz ya :P tümleşik geliyor onu kullanın :P :D

Sürüm 29 u gördün mü Hakan :)

Chrome' a alışığım diyenler bakalım artık ne bahane edecekler diyesi geliyor adamın :D
Çok kötü yaa, direk chrome olmuş ya la :D