DELIGHTBUX (SCAM)

Başlatan intylerwetrust6, 03 Mart 2012, 14:20:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 13 Mayıs 2012, 04:08:22
Ref yok sanırım ya da belli aralıklarla mı oluyor yakalamamız mı gerekiyor ref olduğu zamanları. Ne zaman girsem kiralanabilecek ref sayısı 0.

hemen kapiyorlar cunku oyuzden :)

ertunctezcan

1 hafta oldu ödemeyi isteyeli hala ses seda yok. Bu kadar sürüyor muydu sende de ödemenin gelmesi Gökhan??

gokovic

Sürüyor tabiki :) Hiç belli olmuyor kafasına göre adam. demiştim başta çok geç ödüyor diye. benım 3. ödeme 10 gündür bekliyor nezaman gelir şaibeli :) ama ben kara geçtim zaten 2. ödemeyi aldığım için farketmez bu saaten sonra ne zmn öderse  :g
içerde birikti zaten 60€ çek çek bitmez :) yalnız geciktiği gün kadar gecikmez faizinle ödüyor o güzel  :g 10 € ise misal 12 felan gönderiyor  :g

foros

Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var

Ultimate üyelikler için maximum alabilecekleri ödeme 8 euro diyor yani 8 eurodan fazla ödeme alamıyomuyuz?

ikose

Alıntı yapılan: foros - 26 Mayıs 2012, 09:17:01

Ultimate üyelikler için maximum alabilecekleri ödeme 8 euro diyor yani 8 eurodan fazla ödeme alamıyomuyuz?
Hayır alamıyoruz..  :(

ertunctezcan

Bu admin benim parayı hala göndermedi yav. Premium aldım ödeme alabileyim diye tık yok. Geçen ödeme istediğimde 10 gün falan sonra ödemeleri iptal edip geri iade etmişti sanırım herkesinkini. Ben tekrar istedim ödemeyi ama ses seda yok hala 4-5 gün oldu.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: foros - 26 Mayıs 2012, 09:17:01

Yanlış anlamayı önlemek için düzelteyim, tek seferde en fazla o kadardır sanırrım o bilgi.
Ayrıca tanıtımın yapıldığı zaman 10€ görünüyor. Değiştirmiş demekki admin

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mayıs 2012, 19:07:06
Yanlış anlamayı önlemek için düzelteyim, tek seferde en fazla o kadardır sanırrım o bilgi.
Ayrıca tanıtımın yapıldığı zaman 10€ görünüyor. Değiştirmiş demekki admin
Değişti değişti. Admin kafasına göre takılıyor :n

ertunctezcan

Bir tek ben mi alamıyorum ödememi. Admin'e ticket attım onda da ses seda yok scam desem mi sizede soruyorum.

foros

site scam gibi rent referaller tıklamıyo ödemem hala gelmedi 5-6 gündür benden söylemesi