Bitcoin Yatırım Grubu 2 (TAMAMLANDI)

Başlatan ricci, 29 Kasım 2015, 20:46:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Bilgilendirme için teşekkürler @ricci :)

nicotine

Su anda 125 TL lik bir yatırım düşünüyorum ama pazar gününe kadar miktar değişebilir bilginize

ricci

Alıntı yapılan: nicotine - 22 Ocak 2016, 22:28:19
Su anda 125 TL lik bir yatırım düşünüyorum ama pazar gününe kadar miktar değişebilir bilginize

0.1 bitcoin olarak güncelledim bilgine ;)

bilalyuzugullu

@nicotine yalnız bunu 125 tl. olarak düşünme, 15 gün sonra 0.1 btc ne kadarsa gireceğin rakam o olacak bilgine.

nicotine

biliyorum şu andaki hesap üzerinden dedim bende kısacası 0.1 ile 0.2 arasında bir rakam olacak. diyerek olayı netleştireyim @bilalyuzugullu  hocam :)

ricci

Bu arada harici almak isteyen arkadaşlar btcturk fiyatı şu anda 1.165 bilginiz olsun ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ricci - 22 Ocak 2016, 19:37:35
Arkadaşlar gerekli sayıya ve miktara ulaşılmıştır, bundan sonra yatırım alınmayacaktır. Şu anda toplam 9 kişiyiz @ElisaMcCline hocam da katılabilir eğer katılırsa toplam sayımız on olacaktır. @nicotine ne kadarla katılmayı düşünüyorsun, miktarı belirtirsen konuyu güncelleyeceğim.

Katılabilir ? ???
Şaka heralde :D
4BTC nin üstüne ayrıca diye mi soruyorsun yoksa :))

Yazmadın mı sen hala benim adımı :D  (hydr)

ricci

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Ocak 2016, 17:28:44
Katılabilir ? ???
Şaka heralde :D
4BTC nin üstüne ayrıca diye mi soruyorsun yoksa :))

Yazmadın mı sen hala benim adımı :D  (hydr)

Senden direk 4 btc bekliyordum  :D Abi sanada 0,5 btc yazdım, aktif olduğun bi zaman rakamı netleştiririz. @nicotine senin rakamı 0,1 olarak yazmıştık, onu arttıramayacağım malesef çünkü biraz hedeflediğimiz yatırımı aşacağız, rakamı çok ta yukarı çekmek istemiyorum, bi yanlış anlaşılma olmasın şimdiden bilgilendireyim ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ricci - 24 Ocak 2016, 19:00:09
Senden direk 4 btc bekliyordum  :D Abi sanada 0,5 btc yazdım, aktif olduğun bi zaman rakamı netleştiririz. @nicotine senin rakamı 0,1 olarak yazmıştık, onu arttıramayacağım malesef çünkü biraz hedeflediğimiz yatırımı aşacağız, rakamı çok ta yukarı çekmek istemiyorum, bi yanlış anlaşılma olmasın şimdiden bilgilendireyim ;)

Bana 4BTC de uyar :D

Ok tamamdır :) :y

nicotine

Alıntı yapılan: ricci - 24 Ocak 2016, 19:00:09

tmm :)