Bitcoin & PerfectMoney & Türk Lirası(Havale/Eft) Yatırım Grubu

Başlatan gkhan08, 30 Kasım 2015, 19:08:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celalibo

Baktm şimdi de 45 gelmiş fazla göndermişin. Benm ana parayı 5 tl az gönder.  Çünkü ben yollarken kesinti falan olmadı bende.  Kesintiden kastettiğin şeyi doğru anladıysam 5 tl az istiyorum anaparayı.
Hatta tekrar devam edicekse grup, içerde bile kalabilir anapara.diğerine yatırım maksatında. :D
Tekrardan teşekkürler herşey için

gkhan08

Alıntı yapılan: celalibo - 21 Aralık 2015, 15:35:09
Baktm şimdi de 45 gelmiş fazla göndermişin. Benm ana parayı 5 tl az gönder.  Çünkü ben yollarken kesinti falan olmadı bende.  Kesintiden kastettiğin şeyi doğru anladıysam 5 tl az istiyorum anaparayı.
Hatta tekrar devam edicekse grup, içerde bile kalabilir anapara.diğerine yatırım maksatında. :D
Tekrardan teşekkürler herşey için

Türk lirasıyla gönderen herkese ekledim hocam. Küsüratlı oldugu için tamamladım.Ben teşekkür ederim :)

celalibo

türk lirası olarak yatırım yaptıktan sonra pm olarak çekme ihtimalimiz var mı ana parayı  :g

gkhan08

Alıntı yapılan: celalibo - 26 Aralık 2015, 17:43:07
türk lirası olarak yatırım yaptıktan sonra pm olarak çekme ihtimalimiz var mı ana parayı  :g

O gün gelsinde düşürüz hocam :) Elimde yok ama dönüstürebilirm. Fazla kesinti olmaz ise

celalibo

Alıntı yapılan: gkhan08 - 26 Aralık 2015, 18:11:04
O gün gelsinde düşürüz hocam :) Elimde yok ama dönüstürebilirm. Fazla kesinti olmaz ise
hizmette sınır yok diyosun yani  (dnsz) oo güzel olur o zaman.  (dns)

6il9in

Umarım en azından ptc harici kurulan gruplar başarılı olur :)

Piyasayar yılbaşı olmasına rağmen fazla hareketli yahu :)

gkhan08

Alıntı yapılan: celalibo - 27 Aralık 2015, 00:09:03
hizmette sınır yok diyosun yani  (dnsz) oo güzel olur o zaman.  (dns)

Aynen son bir güzellik yaparız :) Zaten V2 yi açmıycam. Bir takım planlarım var. Hem herşeyin ilki güzeldir :D

gkhan08

Alıntı yapılan: blqn - 27 Aralık 2015, 00:38:17
Umarım en azından ptc harici kurulan gruplar başarılı olur :)

Piyasayar yılbaşı olmasına rağmen fazla hareketli yahu :)

Inşallah hocam. Millet Yılbaşında kopmak için para yapıyor , tabi hakeretli olur  :)

6il9in

Sıkıntımı var yatırım noktasında ???

v2 engel olacak :)

Amacım sadece destekti :)

gkhan08

Alıntı yapılan: blqn - 27 Aralık 2015, 01:13:58
Sıkıntımı var yatırım noktasında ???

v2 engel olacak :)

Amacım sadece destekti :)

Yok hocam sıkıntı yokta. Bir takım planlarım var. Ara vercem yani. Belki sonra düşünebilirim , duruma göre bakcam.