Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

munistaff ta yaptiginiz görevler işleniyormu hesaba ? sanki bi sıkıntı var gibi :m

kazims

ÖNEMLİ DUYURU
artık paypal adresini yazamıyoruz
ticket atıp  site yönetimi ekliyormuş

sizde hemen paypal adresinizi ticket atın eklensin yoksa ödeme alamayacaksınız

Not = Birisi gelirse ve yorum yazarsa son mesaja bakıın uyarısının anlamı olmaz diye görünür hale getirdim :g ikose

kazims

carlosnewt

sitedeki minutestaff baya iyi veriyormuş daha yeni kayıt oldum (a)

Cromwelle

Ben minustaff hiç yapamıyorum adblockla ilgili hata veriyor kapattım ama devamlı hata vermeye devam ediyor ve sitelere giremiyorum.

Cromwelle

Arkadaşlar site hosting firması ile yaşadığı sıkıntıdan dolayı çökmüş durumdadır.

kazims

Alıntı yapılan: Cromwelle - 12 Nisan 2016, 13:27:14
Arkadaşlar site hosting firması ile yaşadığı sıkıntıdan dolayı çökmüş durumdadır.

düzeldi şu anda

dollarclix candır

Cromwelle

Alıntı yapılan: kazims - 12 Nisan 2016, 13:52:34
düzeldi şu anda

dollarclix candır

Evet şu anda düzeldi kasmaya devam ama yakın zamanda yeniden olur sanırım Hosting firması ile alakalıymış artık site dayanamıyor. (hp)

symphony111

You have been suspended. Reason: ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

daha önce minutestaff tan bu şekilde ban alan arkadaş oldu mu? Ticket açsak düzelme ihtimali var mı?

kazims

Alıntı yapılan: symphony111 - 12 Nisan 2016, 23:51:42
You have been suspended. Reason: ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

daha önce minutestaff tan bu şekilde ban alan arkadaş oldu mu? Ticket açsak düzelme ihtimali var mı?
cheat e tıkladın naptın
sanmıyorum düzeleceğini

direkt minutestaff ile ilgili galiba
sen genede admine bir sor