Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: Elektronick - 30 Nisan 2016, 17:13:49
kodu sana admin yolluyor mesajlarını kontrol et veya kod : MayRocks  :)

ben o mesajı okuyalı 2 saat oldu en alta küçüçük yazmış

neyse aldık 5 puanı

Cromwelle

Dönüp dolaşıp benim gibi GFK yapan varmı arkadaşlar çünkü görev kalmadı gibi yeni görevlerde gelmiyor bir apple cihazım olsa şimdiye 30$ kafadan kasardık. :D

Elektronick

Renevu anket yaptim 0.67 $  lik  bitirdigim halde hesaba gecmedi resmen sinir oldum yarim saat sürdü artı your survey puanimda arttı ama para gelmedi ne iştir ya :(

kazims

ahmetyilmaz

Alıntı yapılan: Cromwelle - 03 Mayıs 2016, 20:43:33
Dönüp dolaşıp benim gibi GFK yapan varmı arkadaşlar çünkü görev kalmadı gibi yeni görevlerde gelmiyor bir apple cihazım olsa şimdiye 30$ kafadan kasardık. :D
Benim apple cihazım varda ne oluyor kardeşim 20 ye yakın uygulama indirdim tüm talimatları yerine getirdim hiç birindende puan alamadım çoğunada mail attım puan gelmedi diye ekran görüntüsü attım olumsuz yanıt verdiler .Bu siteden sadece ilk gün bir anket yakaladım birde minutestaff ları yaptım ama 200 den fazla puanım gelmedi

kazims

kazims

son alınan ödemeler kanıtlara eklendi.

minutestaff ex iyice öldü. günde 5 6 tane çıkar oldu

kazims

Cromwelle

Alıntı yapılan: ahmetyilmaz - 04 Mayıs 2016, 23:59:45
Benim apple cihazım varda ne oluyor kardeşim 20 ye yakın uygulama indirdim tüm talimatları yerine getirdim hiç birindende puan alamadım çoğunada mail attım puan gelmedi diye ekran görüntüsü attım olumsuz yanıt verdiler .Bu siteden sadece ilk gün bir anket yakaladım birde minutestaff ları yaptım ama 200 den fazla puanım gelmedi

Ben genelde hepsini aldım şu ana kadar bir sıkıntı çekmedim diyebilirim. Tavsiyem superrewards vede tokenads görevleri bunlarda genel olarak yapılan görevler anında hesaba puan olarak yatıyor. Ama bir kaç gündür sıkıntı var şu anda giriş yapılmıyor sanırım scam oldu veya başka bir şey.

Cromwelle

Minustaff Puanları yükseltilmiş arkadaş Click kısmında ben 0.825 puan gördüm.