Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

bitcoin biriktirenler 1 temmuz yani bugün bitcoin ödemesi yapılacak

Cromwelle

En son yazdığım mesaj vardı superonlıne bu konuyla ilgili arıza kaydı oluşturmuştum sorun çözüldü dedi bu seferde girmeye çalıştım yine beyaz sayfa ile karşılaştım dedim bu böyle olmayacak en iyisi mobil veriyle giriyim hallediyim dedim bu seferde proxy engeline tutuldum 2 kez admin beni banladı proxy kullanıyorum diye baktım bu sefer proxy ayarlamış superonlıne.

Admine diyorum ben bugüne kadar bu siteye proxy ile hiç girmedim yok diyor tespit edildin bende kullandığım tarayıcıdan zenmate falan kaldırdım proxy ayarlarını defaulta getirdim bu sefer açtı bir daha olursa son şansın diye. Vay arkadaş ne işkence çektik şu işe bak.

kazims

son alınan bitcoin ödemesi ödeme kanıtlarına eklendi.

creative10

bitcoine minimum ödemesi ne kadar withdraw cash da gözükmüyor paypal payza var kolay gelsin bol kazançlar

Dio

Alıntı yapılan: creative10 - 07 Temmuz 2016, 17:51:07
bitcoine minimum ödemesi ne kadar withdraw cash da gözükmüyor paypal payza var kolay gelsin bol kazançlar
minimum ödeme 500 puan yani 5$. withdraw points kısmından çekeceksiniz :y

fzthkurmaz

kazims

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 13 Temmuz 2016, 00:24:59
+1 site ne durumda ne önerirsiniz

cepten girdiğim için siteyi açmaya korkuyorum.

ip adresi belli değil cep telefonunda

her an ban yiyebilirim.

1 haftadır bakamıyorum siteye ne var ne yok

ama site ödemede sıkıntı vermiyor

yakaladın mı anket güzel kazanç sağlıyor.

Cromwelle

Alıntı yapılan: kazims - 13 Temmuz 2016, 01:05:18
cepten girdiğim için siteyi açmaya korkuyorum.

ip adresi belli değil cep telefonunda

her an ban yiyebilirim.

1 haftadır bakamıyorum siteye ne var ne yok

ama site ödemede sıkıntı vermiyor

Minustaff hiç çıkmıyor bir admine yazsak diyorum site ilemi alakalı başka bir şeylemi anlamadım 300 puanda çakıldım vroolda videolar varda ben video izleyemiyorum kısıtlı internet var.

Ankette yakalayamadık bir türlü geliyor ama geç oluyor dışarda oluyoz bir şey oluyor. Bu arada ben 3 kez ban yedim açtı beni sıkıntı etme.  :D

kazims

Alıntı yapılan: Cromwelle - 13 Temmuz 2016, 12:06:32
Minustaff hiç çıkmıyor bir admine yazsak diyorum site ilemi alakalı başka bir şeylemi anlamadım 300 puanda çakıldım vroolda videolar varda ben video izleyemiyorum kısıtlı internet var.

Ankette yakalayamadık bir türlü geliyor ama geç oluyor dışarda oluyoz bir şey oluyor. Bu arada ben 3 kez ban yedim açtı beni sıkıntı etme.  :D

Ben son uyarıyı aldım
Bir dahaki ne banlanacagiz

kazims

8/5/16 6:49 PM
System: ptcman Completed the Offer "Wannads" worth 50 points !!
8/5/16 7:00 PM
System: ptcman Completed the Offer "Wannads" worth 50 points !!

wannads de 2 anket yakaladım

bu arada son ödememi 21 temmuzda aldım. şu anda 500 puan oldu tekrar ödeme isteyeceğim.

site ödemelere devam ediyor.