Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

site güzel ve ödemelere devam ediyor :)

the site continues to fine and payment :)

Dio

ref yarışmasını anlayamadım. 1 dolar kazanmış reflerim var ama listeye giremedim.
hala  You ---  yazıyor (zopa)
acaba 1 dolar puan kazananları saymıyor mu ki?

Elektronick

Alıntı yapılan: Dio - 14 Ocak 2016, 01:47:23
ref yarışmasını anlayamadım. 1 dolar kazanmış reflerim var ama listeye giremedim.
hala  You ---  yazıyor (zopa)
acaba 1 dolar puan kazananları saymıyor mu ki?
dediklerine göre sayıyorlar you sende kaç dolar gözüküyor bu arada yorum ve ödeme kanıtı yollayanlara 0.50$ veriyormuş yolladık bakalım ne olucak  :P

Dio

Alıntı yapılan: Elektronick - 14 Ocak 2016, 02:00:45
dediklerine göre sayıyorlar you sende kaç dolar gözüküyor bu arada yorum ve ödeme kanıtı yollayanlara 0.50$ veriyormuş yolladık bakalım ne olucak  :P
kanıt kısmını yeni gördüm. ben de yolluyum bari :)
ref sayfasında refin karşısında cash: 0.0031    points: 13.5900 yazıyor. muhtemelen cash kısmına göre listeye girebiliyoruz.
admine yazdım bakalım ne diyecek.

suskun

Gunluk kod paylaşılıyormuş site de :) bugun ki kod: 2Exclusive

ve ust mesajda bahsetmiş olduğunuz yorum ve ödeme kanıtı puanları şu kısımdan alınıyormuş sanırım http://www.dollarclix.com/members/signupPTS.php?cid=16
tam olarak ne yazdığını tercume edersiniz bizde yapmaya çalışalım.

Elektronick

kodları burdan bilenler paylaşırsa çok iyi olur teşekkürler @suskun :)

Dio

kodlar facebook sayfasından paylaşılıyordu sanırım ama unutuyorum orayı. Buraya yazan olursa iyi olur :)

@suskun proof diye görev var o sayfada. Görev başlığına tıkla, yeni sekme açılacak dollarclix.com diye. O sekmeyi kapatmadan önceki sekmeye gel ve boşluğa kanıt paylaştığın bi linki yaz. Mesela spoilerde verdiğim link senin kanıtın ;)
[spoiler]www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/dollarclix-odemeleri/msg345395/#msg345395[/spoiler]

yine aynı şekilde başka görev de var. Blog, forumlarda siteyi tanıtın diyor. Varsa bir yerde tanıtımın onun linkini de o göreve yazabilirsin.
1 saat sonra onaylandı benim görevlerim ($$)

kazims

kendi sisteminde turkey anketi var şu anda 0.65 değerinde
yapabilen var mı
ben yapamadım

suskun

Alıntı yapılan: Dio - 14 Ocak 2016, 22:08:20
kodlar facebook sayfasından paylaşılıyordu sanırım ama unutuyorum orayı. Buraya yazan olursa iyi olur :)

@suskun proof diye görev var o sayfada. Görev başlığına tıkla, yeni sekme açılacak dollarclix.com diye. O sekmeyi kapatmadan önceki sekmeye gel ve boşluğa kanıt paylaştığın bi linki yaz. Mesela spoilerde verdiğim link senin kanıtın ;)
[spoiler]www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/dollarclix-odemeleri/msg345395/#msg345395[/spoiler]

yine aynı şekilde başka görev de var. Blog, forumlarda siteyi tanıtın diyor. Varsa bir yerde tanıtımın onun linkini de o göreve yazabilirsin.
1 saat sonra onaylandı benim görevlerim ($$)
Eyvallah hocam teşekkur ederim bende biraz zorda olsa gönderdim kanıtı sanırım :D ve hala pending kısmında  :m  . Ve siteyi kendi blog sitemde resimli olarak anlatmayı ve tanıtmayı duşunuyorum onu kabul eder mi acep sonuçta Turkçe olacak tanıtım.

Ve pendin kısmında birde Generic Global Router diye bişey var o ne oluyor anlamadım karşısında da 48.75 points yazıyor.

suskun

Alıntı yapılan: kazims - 14 Ocak 2016, 22:58:55
kendi sisteminde turkey anketi var şu anda 0.65 değerinde
yapabilen var mı
ben yapamadım
Anketler herkesde aynı değildir muhtemelen ve beni your-surveys anket sitesinden banlamışlar nedense ticket atma sayfası geliyor açtığımda  :g