Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

BB de düşüş var.Böyle çok gol yemezlerdi.Ligin ilk bölümünde en az gol yıyen takımdı sanırım.Şimdi 2 maçta 5 gol.Yavaş yavaş aşağılara giderler artık.

Yarınki GS Balkes maçı da bol gollü geçmeye aday  :)

hakanatik01

Yorumların tarafsız olacağı diye bir kural yokki  bak ricci ye açık açık belli yani penaltı değil tartışılacak tarafı bile yok gibi ama bir tarafı tabiki ister istemez hakem takdiri diyor :PP (bizlerin durumu da aynı olacak kendi takımlarımız için ) Futbolun durumu belli ağlamayana ,bağırıp sesini yükseltmeyenin işi zor futbol kuralları dışında lobi kurallarına görede oynamak lazım bunca sene Beşiktaş kurallarına göre oynamadı eline bişi geçmedi artık öğrendi :P Diğer büyüklere göre Beşiktaş'a ne yapılsa az ,onlara göre daha çok mağdur edildiği bir gerçek garbim olan Anadolu klüplerine oluyor seslerini yükseltemiyorlar bu ortamda :)

Coulers79

Tarafsız olmak iyidir, :y öküz alırık o paraya. (gyk) Bunların hepsinin köküne kibrit suyu. :)) Bana uçan tekmeyle gelin. ninja

aydyar13

O nasıl penaltı öyle  *)

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Şubat 2015, 22:08:18
Yorumların tarafsız olacağı diye bir kural yokki  bak ricci ye açık açık belli yani penaltı değil tartışılacak tarafı bile yok gibi ama bir tarafı tabiki ister istemez hakem takdiri diyor :PP (bizlerin durumu da aynı olacak kendi takımlarımız için ) Futbolun durumu belli ağlamayana ,bağırıp sesini yükseltmeyenin işi zor futbol kuralları dışında lobi kurallarına görede oynamak lazım bunca sene Beşiktaş kurallarına göre oynamadı eline bişi geçmedi artık öğrendi :P Diğer büyüklere göre Beşiktaş'a ne yapılsa az ,onlara göre daha çok mağdur edildiği bir gerçek garbim olan Anadolu klüplerine oluyor seslerini yükseltemiyorlar bu ortamda :)

Yanlış anlaşılmasın ben aslında taraflı bir yorum yapmıyorum, ben olsam bende vermem bu penaltıyı ama bir temas var sonuçta, Rıdvan bile maç sonu yorumunda diyor, penaltıyı tartışabiliriz ama kırmızı kartı tartışamayız diye. O kırmızı kart çıksa eğer maçın rengi değişecek, anlatmaya çalıştığım hakemlerin çok fazla etkisi var maçlara. Maçlar değil sürekli hakemler konuşuluyor. Rahat rahat oturup maç izleyemiyorum artık, hakemler yüzünden.

hakanatik01

Avatarındaki formanı çıkarda gel :PP (gyk) Sadece hakem değil futbolcularımızda (kendini yere atmasa hakemlik bi durum yok çok futbolcu yapıyor yani aslında hakemi tartışılır duruma getiren futbolcular),yöneticilerimizde zaten bir acayip geçen - Mahmut uslu konuşuyor İki büyük var diyor GS'ye diğer klüp diyor adını bile anmak istemiyor,Beşiktaşı saymıyor bile - bu ortamda futbolda kazandığında sevinenleri de anlamak zor aslında alın sizin olsun şampiyonluğunuz tepe tepe kullanın demek lazım çok zevksiz sıkıcı bir lig oluyor,değerimiz düşüyor :) Kırmızı kartada katılıyorum hakemin takdiri diyorum :P ama tek suçluda kesinlikle hakem değil.

Ben ligimizi önemsemiyorum açıkcası eskiden sıkı takip eder kadroları ezbere bilirdim şimdik anca kendi tuttuğum takımı sayarım ,Avrupa futbolu daha zevkli  ,gece de açarım NBA'yimi izlerim değmeyin keyfime :P yeter  gari  (yvr)

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Şubat 2015, 22:34:01
Avatarındaki formanı çıkarda gel :PP (gyk) Sadece hakem değil futbolcularımızda (kendini yere atmasa hakemlik bi durum yok çok futbolcu yapıyor yani aslında hakemi tartışılır duruma getiren futbolcular),yöneticilerimizde zaten bir acayip geçen - Mahmut uslu konuşuyor İki büyük var diyor GS'ye diğer klüp diyor adını bile anmak istemiyor,Beşiktaşı saymıyor bile - bu ortamda futbolda kazandığında sevinenleri de anlamak zor aslında alın sizin olsun şampiyonluğunuz tepe tepe kullanın demek lazım çok zevksiz sıkıcı bir lig oluyor,değerimiz düşüyor :) Kırmızı kartada katılıyorum hakemin takdiri diyorum :P ama tek suçluda kesinlikle hakem değil.

Ben ligimizi önemsemiyorum açıkcası eskiden sıkı takip eder kadroları ezbere bilirdim şimdik anca kendi tuttuğum takımı sayarım ,Avrupa futbolu daha zevkli  ,gece de açarım NBA'yimi izlerim değmeyin keyfime :P yeter  gari  (yvr)

Evet kısaca Türkiye'de futbol'un özeti budur. O yüzden biz Avrupa futbolunu konuşalım :)

Coulers79

Yok ya o kadarcık tepükten birşey olmaz. Civanmert sporu değil mi bu? :g

ElisaMcCline

Bu ne la :D

Her haftasonuna bir konu açın bari :D
Böyle devam edecekse, en baba siteleri geçen bu konunun mesaj sayısı :D
Sitenin adını Sporkapısı yapmayalım sonra :P

AnilK

Daha GS'nin maçı var bugün, sonra haftaiçi BJK'nin UEFA falan derken 2 haftaya yürür gideriz burada :D