Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Resmi tinypic'e aldım, bende gözükmüyordu şuan sorun yok.

rota26

Alıntı yapılan: Dio - 14 Ekim 2015, 00:39:59
resimden değilde site antivirüsün kara listesinde galiba bende de açmıyor. antiyi devredışı bırakabilirsin yada spoileri aç (op)

anladım.  (spk)
resim ayrıyetten bendede açmıyodu . şimdi gördüm  :DD

aydyar13

Geçen ay 9 sıra zıplamışız 1 hollanda galibiyetiyle. letonya beraberliği dahilmiydi bilmiyorum ona. Şimdi bizim üzerimizde olan 2 takımı yendik bi 9 daha zıplarız artık herhalde umarım. :)

ricci

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Ekim 2015, 00:24:51

Kazaklar milli takım tarihindeki gruplardaki ilk galibiyetini aldı :)

Burda yanlışlık var yalnız, Kazaklar bu gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde gruplarda Azerbaycan'ı 2-1 yenmişlerdi ki bu da gruplarda ilk galibiyetleri değildi :)

bekeli

Alıntı yapılan: ricci - 14 Ekim 2015, 05:55:05
Burda yanlışlık var yalnız, Kazaklar bu gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde gruplarda Azerbaycan'ı 2-1 yenmişlerdi ki bu da gruplarda ilk galibiyetleri değildi :)

Doğru söyledin.
Dün çok fazla olasılık gerçekleşince kendimden geçmişim :D

rota26

GALATASARAY- BENFİCA maçı bugün saat:21:45 de
takımımıza başarılar dilerim. ben benficayı hem kendi sahamızda hemde deplasmanda yenecegimize inanıyorum.inşallah yanıltmazlar  :)

bandanar

Hocam uydudan izleyebileceğim kanal var mı ya turksat 4a ya göre biliyor musunuz?

rota26

yok hocam . trt vermiyo hrhalde  :(

Dio

TRT Radyo 1 veriyor :m
anten ulaşabileceğin bir yerdeyse aşağıdaki linkte verdiğim şeyi yapabilirsin. ama yapması kolay değil şimdiden söylüyüm. saatlerimi verdim ayarlıcam diye :m önceki seneler hep idman tvden izledim. yaxşı anlatıyor spiker :))
[spoiler]http://forum.donanimhaber.com/m_79778930/tm.htm[/spoiler]

rota26

yani linkteki olayı yaparken azersat ımı yakalamamız gerekiyo, şifrede gerekiyo herhal  ???

loo gece gece çatıya çıkartacan insanı  :)) zaten bir ara düştüydüm  :D