Getpaid.social - (SCAM)

Başlatan srcnckr, 07 Aralık 2015, 17:37:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srcnckr

Ahir Zaman

Site de neyin nasıl yapılacağı, resimli ve hatta videolu bir şekilde anlatılırsa iyi olur !..

srcnckr

cümlenin sonuna ünlüm işareti konmasa iyi olur, belki anlatılabilir, rica ile.

bandanar

Hocam siteye yeni kayıt oldum free üyelikler için paypal para çekememe devam ediyor mu ve görevler nerede gözüküyor?Yardımcı olursanız sevinirim  :)

srcnckr

@bandanar free üyelikler için PayPal seçeneği yok, ama ileride bitcoin eklicekler siteye, bir iki haftaya. görevler dashboardda ya da yanda:
reward center>task marketplace'de çıkıyor.

bandanar

Alıntı yapılan: srcnckr - 23 Aralık 2015, 02:38:51
@bandanar free üyelikler için PayPal seçeneği yok, ama ileride bitcoin eklicekler siteye, bir iki haftaya. görevler dashboardda ya da yanda:
reward center>task marketplace'de çıkıyor.
teşekkürler

Ahir Zaman

Alıntı yapılan: srcnckr - 23 Aralık 2015, 02:28:43

Sayın srcnckr arkadaşım.... Ben cümle sonunda daima ünlem işareti kullanırım!.. Bu işaret  kimsenin babasının malı değil!... Bu işareti kullanırken senden izin alacak halim de yok !..
düzgün tanıtım yap sen de!...

...... ( 1 cümle editlenmiştir . Sert bir çıkış cümlesi olduğundan. Arkadaşımızın düzenli olarak sorulan her soruya elinden geldiğince yardımcı olup açıkladığını düşünüyorum.ikose )

ikose

...... ( 1 cümle editlenmiştir . Sert bir çıkış cümlesi olduğundan. Arkadaşımızın düzenli olarak sorulan her soruya elinden geldiğince yardımcı olup açıkladığını düşünüyorum.ikose )
@Ahir Zaman

Alıntı yapılan: srcnckr - 23 Aralık 2015, 02:28:43
Ünlem işareti neden sorun oldu anlamadım .
Arkadaşımız yapılabilecek olan bir şey talep etmiş, sorulan sorular genelde ödeme yöntemleri ve kazanç yerleri , şekli  hakkında bir resim eklenebilir diye düşünüyorum  :y
@srcnckr

Her iki tarafada bol kazançlar dilerim  (a)

cuzza

edit

srcnckr

beğenmediysen tanıtımı sen daha iyisini yap o zaman. elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz zaten.