Getpaid.social - (SCAM)

Başlatan srcnckr, 07 Aralık 2015, 17:37:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterkamed

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 08 Aralık 2015, 10:58:09
O da olur :)
Ben de giremiyorum aynı sebepten :)

siz öğretmen misiniz,,

ama böyle olmazki facesiz bir giriş olmalı böyle çok saçma

srcnckr

Bunlar beleş tasklar :)

Dio

free üyeliğe paypal hiç mi gelmeyecek? peki amazon hediye kartı ile kredi kartsız müzik neyin indirebiliyormuyuz en legalinden ::)
sitede kazanç şuan çok iyi. 30 saniye 0.2$ lık website ziyaret görevi yaptım hesaba 0.16$ geçti. görev ücretleri düşmezse günde 1-2 kazanılır burdan.

ama facebook ile giriş kötü olmuş. ben kişisel hesaplarımı bu işlere karıştırmadığım için fake bir hesapla giriş yaptım. öncedende başıma gelmişti çok beğeni yapınca facebook hesabı sınırlandırılabiliyor. onun için facebook görevlerini sona bırakın bence.

ibrhmsny

6arti9

+1 fake face acıp girdim çöplüge dönderecektir onu begen bunu begen
ama site kasıyor yavaş

arada bir 400 bad request hatası veriyor
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

srcnckr

site çok yoğun o yüzden arada gidiyo geliyo. şuan çok kazançlı. Premium üye olmanın avantajları da var, ilk premiumlara geliyo task bir saatliğine 2 dolar kadar birikti 2 saat içinde.

sterkamed

bi açılsa bizde görsek şu taskları (sinir)

ibrhmsny

Sercan hocam premium üyeliği bugün almakla bir ay sonra almak arasında fark var mı, kaçırılan bir fırsat durumu olur mu? :)
Bir de ömürlük üyelik olması azcık işgillendirdi beni malum işgil mevsimi bu ara :))

srcnckr

Kesinlikle almalısın, ben çok avantajını gördüm, fiyatlar iki katına çıkacak diyorlar. Daha sonra pişman olabilirsin.

Dün kredi kartımda limit yoktu, bitcoin çektim öyle aldım. Düşünüyorsan al bence, çünkü avantajı çok var, en azından paypal ile ödeme alabiliyorsun. Bir kaç da ref buldun mu zaten çok kısa sürede parasını çıkarırsın, yüzde 40 gibi bi komisyon hiç görülmemiş :)

Üstelik 39 dolar da benden alacaksın komisyonun yarısını, benim üyemsen. Keşke bana da biri böyle bi şey teklif etseydi, adama direk 78 dolar gitti. :)

ibrhmsny

GK forum anlayışı oluştu hocam bende bu yüzden öncelikle bekliyorum :)
Ayrıca 50$ ve üstü yatırım yapmak için kendimce de zamana ihtiyacım var :)
Sizin için de şans dilemekten başka ne denebilir ki:)