Grandbux V2 yatırım grubu

Başlatan bycasper, 07 Aralık 2015, 22:56:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bycasper

Yatırım güncellendi. Son 1 paket kalmıştır.

celalibo

tıklama ile daha fazla olur aslında kazanç. niye düşünmüyorsunuzki?

bilalyuzugullu

onuda ben alayımda başla hemen hayalet :D pp bilgini pm atarsan hemen gönderiim :)

bycasper

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 10 Aralık 2015, 20:05:24
onuda ben alayımda başla hemen hayalet :D pp bilgini pm atarsan hemen gönderiim :)
Yatırım grubu paket sayısı dolmuştur. Cuma günü ile birlikte yatırım grubu başlıyor. Katılan arkadaşlara teşekkür ederim bana güvendikleri için...

bycasper

Alıntı yapılan: celalibo - 10 Aralık 2015, 19:56:58
tıklama ile daha fazla olur aslında kazanç. niye düşünmüyorsunuzki?
Nasıl hocam anlamadım. Sadece kendi tıklamam ile mi? @celalibo

celalibo

Alıntı yapılan: bycasper - 10 Aralık 2015, 21:00:57
Nasıl hocam anlamadım. Sadece kendi tıklamam ile mi? @celalibo
ben yanlış anlamışım galiba olayı  :X

ikose

Yatırım grubun hayırlı olsun Bycasper  :y güzel bir grup olmuş. Bol kazançlar dilerim yatırım yapan herkese  :y
Yılsonu krizi vurdu , yoksa çok isterdim katılmayı  :( Umarım bir dahaki sefere  (a)

bycasper

Alıntı yapılan: ikose - 11 Aralık 2015, 21:38:44
Yatırım grubun hayırlı olsun Bycasper  :y güzel bir grup olmuş. Bol kazançlar dilerim yatırım yapan herkese  :y
Yılsonu krizi vurdu , yoksa çok isterdim katılmayı  :( Umarım bir dahaki sefere  (a)

Teşekkür ederim modum. İnşallah bir dahaki sefere katılırsınız :)

bycasper

Evet bir yatırım grubunun sonuna daha geldik  :D  Yatırım grubuna katılan arkadaşların hesaplarına iadeler yapılmıştır. 11 gün önceden yolladım elimde bir miktar para vardı harcamadan yolluyum dedim  :g  Yatırım grubuna katılan arkadaşlar paralarını aldıklarını onay verdikten sonra yatırım grubu kapanabilir... @schön @bilalyuzugullu

schön

Miktar tarafima.iletilmistir tesekkurler bycasper.... Yeni grubunuzda eger acarsaniz rezerve yapiyorum.tekrar tesekurler iyi gunler