Komik ve karışık videolar

Başlatan FilmsizKalma, 06 Mart 2012, 13:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

FilmsizKalma

Yok ben buna nasıl denk geldiğinizi merak ediyorum :P :P

enderege

Hatun resmen parayla oynuyor yaaawwww...  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Şubat 2013, 16:17:27
Yok ben buna nasıl denk geldiğinizi merak ediyorum :P :P

Evet ya di mi :))

ElisaMcCline

Var ya, çok art niyetlisiniz hee :)
Youtube da rekor para kazanma konullarına bakmak istemiş adam.. Ala alaaa....

"rekor para" yazıp aratın bakayım ne çıkacak ;) ... hatta direk aratılmışını vereyim link olarak.... :D

http://www.youtube.com/results?search_query=rekor+para

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2013, 17:46:51
Var ya, çok art niyetlisiniz hee :)
Youtube da rekor para kazanma konullarına bakmak istemiş adam.. Ala alaaa....

"rekor para" yazıp aratın bakayım ne çıkacak ;) ... hatta direk aratılmışını vereyim link olarak.... :D

http://www.youtube.com/results?search_query=rekor+para

Evet evet ,bir sabah uyandığımızda hadi youtube a   rekor para kazanma yazalım bakalım ne çıkacak diyoruz,çok merak ettiğimiz bir konu çünkü   :)) sonra da bu çıkıyor .Gerçekten çok artniyetliyiz çok :))

abcb

Alıntı yapılan: halise - 24 Şubat 2013, 17:53:47
Evet evet ,bir sabah uyandığımızda hadi youtube a   rekor para kazanma yazalım bakalım ne çıkacak diyoruz,çok merak ettiğimiz bir konu çünkü   :)) sonra da bu çıkıyor .Gerçekten çok artniyetliyiz çok :))

Hatta sizinle geçen gece hep bu konuyu konuşmuştuk hatırlıyormusunuz Topukçu Hocam  :D
Biz bakacaktık, Provokatör Hocam bizden önce davranmış  :D

ElisaMcCline

Adam sizin için iyi para kazanılacak yerler araştırsın ;g , sizin de yaptığınıza bakın yaa (d)

Var ya, araştırmacı zihniyete bu kadar da eziyet edilmez yahu (d)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: halise - 24 Şubat 2013, 17:53:47
Alıntı yapılan: abcb - 24 Şubat 2013, 17:57:30
Hatta sizinle geçen gece hep bu konuyu konuşmuştuk hatırlıyormusunuz Topukçu Hocam  :D
Biz bakacaktık, Provokatör Hocam bizden önce davranmış  :D

Ya var ya az önce ilâhi bir işaret aldım ,mesajı yazdıktan sonra pc nin kaplosuna takıldım ve pc düştü  monitör yandan ikiye ayrıldı :))
Ben daha bir şey yazmıyorum bu konuya  :X ender hoca paylaştıysa vardır bir bildiği ,belki bu konuda master falan yapıyor ,bir sürü kaynak lazım ne biliyoruz di mi  :g

abcb

Benim monitör hala sağlam, rahat olun Halise Hocam  :D
Elisa Hocam dedi ya, Ender Hocam iyi para kazanılacak yerleri bizim için bulup çıkarıyor sağolsun  :g

FilmsizKalma'ya söyleyelim oryantel ekibini kampa soksun  :D