Komik ve karışık videolar

Başlatan FilmsizKalma, 06 Mart 2012, 13:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Şubat 2013, 20:41:48
Sadece öyle düşünse iyi.Bir de  çok korku filmi seyredenler ne düşünür acaba  :X

Hımm, izlediği korku filmine bağlı, eğer çekik gözlülerin korku filmlerini izliyorsa o anda düşüp ölsün  :D
Ama Amerikalıların korku filmlerini izliyorsa büyük ihtimalle "tabi, tabi" deyip gülümseyip yoluna devam edecektir  :g

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 24 Şubat 2013, 20:20:27
Türkiyede, hele hele İstanbulda iş görmez bu araba. O parkda park yeri ararken aracın yakıtı biter. Yada iki araç arasında öyle bir boşluk bırakırlar ki  yarım araba anca girer.

Biz Konya'dayız Ender Hocam, burada iş görüyor, test ettim  :D

FilmsizKalma

yahu 1 ders anlatmaya gittik arkamızdan korktu kaçtı demişssiniz :D orda burda lafla iş olmuyor konyallılar icrat görmek ister bu millet bu ahali yoksa tezdir düşüşünüz 8)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb - 24 Şubat 2013, 20:52:02
Biz Konya'dayız Ender Hocam, burada iş görüyor, test ettim  :D
Ya halise aplam sen şu körükçülerin oyununa geliyrsun ya şaşıyorum ya :) Ne oldu sana ne oldu böyle  :X
Sizin ana yollarda iş görürde ara yollardan illahlah geldi geçen yaz nişan dönüşü az gezelim demiştik :) Zaten istanbul felan hikaye o değil arabayı öyle görenler yanaştırır kamyoneti birde rampa audi kendiliğinden çıkar artık :D Götürürler ilk görüşte :D

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Şubat 2013, 22:19:20
Ya halise aplam sen şu körükçülerin oyununa geliyrsun ya şaşıyorum ya :) Ne oldu sana ne oldu böyle  :X
Sizin ana yollarda iş görürde ara yollardan illahlah geldi geçen yaz nişan dönüşü az gezelim demiştik :) Zaten istanbul felan hikaye o değil arabayı öyle görenler yanaştırır kamyoneti birde rampa audi kendiliğinden çıkar artık :D Götürürler ilk görüşte :D

Bence sen tamamen canına susadın :D, Konya' da rampa bile yok, kim neyi nereye götürüyor  :D

Geçen yaz burdaydın demek, kaçırmışız fırsatı, o değil nişanlına yazık, helalleş bence biran önce  :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb - 24 Şubat 2013, 22:30:05
Konya' da rampa bile yok
rampa derken doğal olan rampadan bildiğimiz yokuştan bahsetmediniz inşallah :D
Araba çekicilerin arkasında olur ya metalden  :y

halisekarakaya

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Şubat 2013, 22:19:20

Ya var ya senin yatacak yerin yok ...
Sen geçen yaz Konya'ya geliyosun ve benim haberim yok  (d)  gerçi rampadan falan bahsettiğine göre gezdinizi sandığınız yer Konya olmayabilir  :))
Rampa dediğin Konyalıların tabiriyle battıçıktılarda var (köprülü kavşak :)) ) acaba neresiydi ki ...

FilmsizKalma

ah be konyalılarım, iyi bir okuyun yahu :D
1-konyada rampa var demişmiyim?
2-Kamyoneti getirirler arkasına bir rampa (audiyi çıkartmak için ) çalar götürürler diyorum

Alıntı yapılan: halise - 24 Şubat 2013, 22:36:49
Sen geçen yaz Konya'ya geliyosun ve benim haberim yok  (d) 

Sen tatilde idin yahu ???

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Şubat 2013, 22:40:15
2-Kamyoneti getirirler arkasına bir rampa (audiyi çıkartmak için ) çalar götürürler diyorum

Anaaammmmmm Halise Hocam birde bu bize hırsız muamelesi yapmaya başladı  (d) :D
Tutmayın beni  (d)  :D
Son dileğini söyle oryantel FilmsizKalma  (d)  :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Şubat 2013, 22:40:15

Bizim okumamız yok ,sadece yazabiliyoruz :))
Hayır tatilde değildim  ,resmi olarak tatildeydim  :)