Komik ve karışık videolar

Başlatan FilmsizKalma, 06 Mart 2012, 13:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Mart 2013, 00:10:15
Hehe, :y :)
Kız ünlü oldu bak yahu :D
Aklıma bir aralar ekranlarda boy gösteren (isimlerini bilmiyorum) iki salak sarışın geldi niyeyse :D

Onların alıklıklarının gerçek olduguna inanmıyorum ya neyse.Doğruysa Boğaziçi ünversitesinden mezun olmuş onlar....Sadece ilgi çekmek için öyle davranıyorlar sanki ....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 11 Mart 2013, 00:15:56
Onların alıklıklarının gerçek olduguna inanmıyorum ya neyse.Doğruysa Boğaziçi ünversitesinden mezun olmuş onlar....Sadece ilgi çekmek için öyle davranıyorlar sanki ....

Burada mesele tam olarak neyin gerçek olduğu değil aslında... Bunun öyle ya da böyle prim yapması :)

Geçtiğimiz günlerde bir salaklık edip, gün içinde bir TV ye bakma gafletinde bulundum...
Tek amacım 5dk için başka birşeyle kafamı dağıtmaktı... Birkaç ZAP yapıp kapatacaktım, reklamlara bile razıydım :)
Bizim insanlarımız bunları seyrediyorsa, reyting yapan, çok seyredilen programlar bunlarsa, ,,, ben yanlış yerdeyim... :X

avni59

ElisaMcCline

Daha önce paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam, onda da aynı tepkiyi vermiştim :)

Yazık yaa :)

bunu yapan öküzlere gidip ay sonunda maaşı alacakları gün yapacaksın benzerini ...
Biz bu sabah maaşını çektik, hepsini yedik (d) (d) (d)

FilmsizKalma

daha önce 2 kere paylaşıldı :P Çoçuklara cidden çok yazık ya nasıl tepki veriyorlar :))

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Mart 2013, 13:41:22
bunu yapan öküzlere gidip ay sonunda maaşı alacakları gün yapacaksın benzerini ...
Biz bu sabah maaşını çektik, hepsini yedik (d) (d) (d)

Bir senelik maaşını çektik yedik desek daha iyi Hocam  (d)
Yazık küçücük masum bebeleri üzüyorlar, birde gülüyorlar utanmadan  (d)

gokovic

http://www.replikizle.net/22663/isler-gucler-salih-abi-bagaj-sahnesi

İşler Güçler hastayım. :)) Salih abiden bagaj sahnesi.  :g :g

arshi

Burda buna ateş edenler olur haa diyim ben :D

abcb

Alıntı yapılan: Arshi - 04 Mayıs 2013, 18:26:50
Burda buna ateş edenler olur haa diyim ben :D

Senden beklerim vicdansız adam  (d) :D

Elime alıp sevesim geldi be yaa :g