Komik ve karışık videolar

Başlatan FilmsizKalma, 06 Mart 2012, 13:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: arnutwowew - 28 Ocak 2014, 23:17:11
enderege sende sapıklıkmı var bu forumu kaç yaşındaki çoçuklar izliyor farkında değilmisin

Başka yerlerde sataştığın yetmedi de gelip burdadamı sataşmaya devam ediyorsun Armut  (d)

Hocam ikinci video işte asıl yetenek, topa üfleyen cinci hoca da yok  :D 3:50'de gerçekten düşüyormuydu yoksa gösterinin bir parçasımıydı onu anlamadım ama çok iyiydi  :y

bilalyuzugullu

enderege sende sapıklıkmı var bu forumu kaç yaşındaki çoçuklar izliyor farkında değilmisin

siz böyle deyince sonuna kadar izledim ve hiçbir sapıklık yada sapkınlık göremedim ???  bahsettiğin kıyafetse o çocuklar yeteneksissiniz tarzı programları yada bu tarz dansların yeraldığı klipleri de izliyorlar ve bunlar ulusal tv kanallarında primetime da yayınlanıyor.

eğer dans figürleri ile ilgiliysede gerçekten çok yetenekli bi dansçı izlediğimi söyleyebilirim.

sanırım sapıklık birazda bizim baktığımızı nasıl gördüğümüzle, nereye ve nasıl baktığımızla alakalı.

hakanatik01

1.Video da Semih Saygıner'den pek farkı yok o daha iyi bence çok daha iyi şovlarını izlemiştim "yürü get uleee kesin hile var" dediğim atışları vardı  ,Adına masa ve ıstaka üretilmiş kaç kişi var zaten buda yeni gençlik herhalde ama eskinin eline su dökemez tabi dimi (eht) eyarlar :P

enderege

Armudun sapı... Sen git kumda oyna. Embesilmisin sen? Sen bunlarda art niyet görüyorsan, tahrik oluyorsan kimbilir kimlere sarkıyorsundur!... Bana cevap verde ondan sonra büyük bir zevkle banlayayım seni.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

dr1980m

avni59

iki videoda güzeldi.

ama aranızdaki olay nedir çözemedim.

ElisaMcCline

Güzel paylaşımlar Enderege :y

Ben ortada problemli bir video göremiyorum. Gün içinde televizyonu açarsanız çok daha alakasız görüntüleri görmeniz çok mümkün.
Kaldı ki, forumu cocuklar neden izlesin onu ayrıca anlamadım.
Varsayalım izliyor, çocukları yakında Plajlara da götürmeyin demez umarım kimse... :X

Kaldı ki, paylaşımlar yotube paylaşımları. Kurallarını hatırlatmama gerek yok sanırım.

enderege

Alıntı yapılan: avni59 - 29 Ocak 2014, 16:52:36
iki videoda güzeldi.

ama aranızdaki olay nedir çözemedim.

Bu Armutun sapı başka forumda milleti kandırmaya çalışıyordu. Neodan 10.000$ para kazanmışmış, ultimate üyeymişmiş, Refi olursak taktik verecekmişmiş. vs. vs...

Başka forumda bu armutun adı suwarim. Bende bunun armut olduğunu ve ulti olmadığını bildiğim için ipliğini pazara çıkarttım. Bana ulti olduğunu, bırak 10.000$  1000$ aldığınıkanutla gibi deliller istedim. Tabi orataya koyamadı. birer gün, ikişer gün arayla alınmış ödeme kanıtı (neodan birer gün arayla para alamazsın) gösterdi (hepsi sahte) Bir türlü account sayfasını gösteremedi.

Oradan gurur meselesi yaptı olayı Armudum benim. Şimdide burada gocunuyor.

@Armut,

Neo account sayfan nerede? Neo ödemelerin nerede yavrum? Bak burada kaç yaşındaki çoluk çocuğa kötü örnek oluyorsun. Gelde kendini bi akla armudum. Sen Armutda olamazsın ya Süvari hiç olmazsın o bindiğin atlar seni teper.

Sen buralara gelme yavrum. Git başka yerlerdeki çoluk çocuğu kandırmaya çalış. Dolandırıcılık taktiği ver. Bizim forumdakilerin paralarını nasıl gasp ettiğini anlat onlara.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 29 Ocak 2014, 23:13:22
Başka forumda bu armutun adı suwarim. Bende bunun armut olduğunu ve ulti olmadığını bildiğim için ipliğini pazara çıkarttım. Bana ulti olduğunu, bırak 10.000$  1000$ aldığınıkanutla gibi deliller istedim. Tabi orataya koyamadı. birer gün, ikişer gün arayla alınmış ödeme kanıtı (neodan birer gün arayla para alamazsın) gösterdi (hepsi sahte) Bir türlü account sayfasını gösteremedi.
Elisa hocayı nasıl tanımadınız ki ama ? şaşırmadım değil :)

bilge8408

Hayır; işin kötüsü dolar da aldı başını gidiyor :) PTC'de herşey bir başka güzel şimdi :)