Komik ve karışık videolar

Başlatan FilmsizKalma, 06 Mart 2012, 13:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Aralarında en sevdiğim Can, karakterleri gayet iyi.... 1 tane de ben paylaşayım dedim :)

http://www.youtube.com/watch?v=oVNze8mPXdw

FilmsizKalma

Denk gelince paylaşmak istedim belki izlemeyen vardır :D

www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA

www.youtube.com/watch?v=l7F5nIA8xmw

Serisi var zaten karşınıza gelir yüksek ihtimal
Benim favorim
www.youtube.com/watch?v=Q9jE33s51yY

Metilli

Hahaha ben izlememiştim portakalı cok güzelmiş :D
Sizde bunu izlemişsinizdir büyük ihtimalle ama tekrar izleyin :D

www.youtube.com/watch?v=FPvk8K4K8oY

FilmsizKalma

[spoiler]www.youtube.com/watch?v=QFy0XHvLc48[/spoiler]

Neden herşeyi abartmak zorunda bu toplum ya :)

halisekarakaya

Kadıncağızı alsalardı baari ordan  :D :D :D mahvoldu   :X
Gerçi alışkındır bunlar ,filmin en acıklı yerinde birden dans etmeye başlıyorlar  :D :D :D

abcb

Allah akıl versin hepsine
Bence de Halisa Hocam, kadıncağız mahvoldu

regortaz

O kırdıkları şeyler floresan lambalarsa arkadaşlar o çekimden sonra ne kadar daha yaşadı merak ettim :D Standart floresan lambaların içindeki civa ve fosfor son derece zararlıdır. O kırdıklarında çıkan toz fosfor tozu sanıyorum, civa buharı zaten gözle görülemez ama solumak zorunda kalmışlardır ve ciğerlerinde birikim yapmıştır o kadar kısa sürede çok fazlasına maruz kaldıkları düşünülürse. Bir de provası falan var bunun. Umarım özel üretimdir onlar.

avni59

ben bu videoyu 4-5 ay once ızledım galiba.hindistanda bu tür şeylerin okulları bile var.özel eğitim alıyorlar sırf bu işi yapmak için.nette araştırırsanız bulabilirsiniz.

ElisaMcCline

Malzemelerin çoğu şow dünyasında kullanılan fake malzelemer.. Florasanı kırın.. O tozun çıkmadığını göreceksiniz. Efekt için üretilmiştir.
Kendi yaptıkları da var tabii ki.. Abarttıkları, kafa göz daldıkları.

Ben şunu anlamadım.
Bu kadar dehşet gözlerle bakmanın bir anlamı yok.. Durdurursun biter.. O da bir şow sonuçta.
Bir de sonunda para ödülü verilmesi ne demek.. Başkaları da gelsin yapsın, çok memnunuz bu durumdan demek :D

arnutwowew

buda bir başka yetenek   saniyeler içinde nasıl değiştiriyor elbiseyi anlamış değilim
                        http://youtu.be/hDdWzlx4nwU