Komik ve karışık videolar

Başlatan FilmsizKalma, 06 Mart 2012, 13:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arnutwowew

Alıntı yapılan: enderege - 14 Ekim 2012, 23:35:29
Her şeyi devletten beklememek lazım. Bakın onlarda red bull sponsor olmuş. Bizde bi 70 liğe. 2 katı mesafeden bi sürü atlayan (paraşütsüz) (hatta balıklama) çıkar!...   :D :D :D

vallahi bravo güzel espiriydi çok güldüm  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ElisaMcCline

Her şeyi devletten beklememek lazım. Bakın onlarda red bull sponsor olmuş. Bizde bi 70 liğe. 2 katı mesafeden bi sürü atlayan (paraşütsüz) (hatta balıklama) çıkar!...   :D :D :D

Öyle adamlar gördüm ki, O 70 likle, oturduğu yerden ses hızını aşacak uçuşlar yapabiliyorlardı :D

hakanatik01

70'likle heybeliden mehtaba çıkılır sonra atlanır... :g sözümü de değiştireyim devlet değil Yeni Rakı bize sponsor olsun bizde yaparız :) slogon'da belli yeni rakı kanatlandırır  :g

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Ekim 2012, 23:43:52
Öyle adamlar gördüm ki, O 70 likle, oturduğu yerden ses hızını aşacak uçuşlar yapabiliyorlardı :D

sadece uçuş değil elisamccline hocam bazıları da doğuştan Michael Schumacher 70'lik içince:)

arnutwowew

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Ekim 2012, 23:43:52

bunada gülünür   :D :D :D :D :D :D bravo

tolgacan86

bayağı sesli güldüm :) :))

FilmsizKalma

Hocam güldürmedik insan bırakmamışssınız  :g :g

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Ekim 2012, 23:21:11
Hocam güldürmedik insan bırakmamışssınız  :g :g

Yahu atlayanlar kafa üstü çakıldı bile. Sen daha yeni gülüyorsun. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 20 Ekim 2012, 23:23:48
Yahu atlayanlar kafa üstü çakıldı bile. Sen daha yeni gülüyorsun. :P
Zaman zor zaman hocam herşey sıra ile olunca gülmeye anca sıra geliyor ;)

tolgacan86

Alıntı Yap39 bin metre yükseklikten atlayış gerçekleştirerek tarihe geçen Avusturyalı sıradışı sporcu Felix Baumgartner'e Salzburg mahkemesi tarafından 50 gün hapis cezası verildi. Baumgartner'in suçu trafikte tartıştığı bir kamyon şoförünü yumruklamak...

ElisaMcCline

ehehe, O kapasitede bir manyaklığa imza atan bir adam için çok masum bir olay aslında :D