....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga_07 - 19 Ocak 2016, 12:50:59
geçikme için kusra bakmayın malum dunya telaşı... hayırlı gunler guzel dilekler için tşkler...

Yeğen nasıl yeğen :D
Bıarak bu para pire işlerini, sen yeğenden haber ver :D

danger_pc

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ocak 2016, 00:22:14
Yeğen nasıl yeğen :D
Bıarak bu para pire işlerini, sen yeğenden haber ver :D

Aynen dünya telaşı bunlar Allaha Şükür iyi şuanda maşallah var... ablası kiskansada biraz şükür arayı buluyoruz...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga_07 - 20 Ocak 2016, 00:24:42
Aynen dünya telaşı bunlar Allaha Şükür iyi şuanda maşallah var... ablası kiskansada biraz şükür arayı buluyoruz...

Üzme ablayı da :)
Anlamaz o şimdi, çocuk daha o da en nihayetinde :)

danger_pc

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ocak 2016, 01:38:56
Üzme ablayı da :)
Anlamaz o şimdi, çocuk daha o da en nihayetinde :)

Bakalim.... arayı buluyoruz şimdi ama zor oluyor... çene düştüm sUsmazz oldu. .. allahtan yaşlideilizyoksa çekilmez. ..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga_07 - 20 Ocak 2016, 01:45:22
Bakalim.... arayı buluyoruz şimdi ama zor oluyor... çene düştüm sUsmazz oldu. .. allahtan yaşlideilizyoksa çekilmez. ..

Hee, arada da, yaşlı/genç muhabbetine, inceden giydireyim dedin yani :D Sağolasın :)) (gyk)

danger_pc

Yok başkan bugün 4 yaşında hı ki çocuğunu muayeneye götürdüm doktorun yanında bi zapdedemi annesi babası bi An dalmisim allahtan yasimizgenc dedim...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga_07 - 20 Ocak 2016, 01:56:37
Yok başkan bugün 4 yaşında hı ki çocuğunu muayeneye götürdüm doktorun yanında bi zapdedemi annesi babası bi An dalmisim allahtan yasimizgenc dedim...

Tamam vazgeçtim, ufaklıklar yormuş anlaşılan :) şaka da kaldıramıyoruz demekki :D

Kolaylıklar, ne diyeyim :D

danger_pc

@yasin0676 ödeme yapılmıştır kontrolleri sağlarsanız sevinirim...  (ok)

Önemli Not:aracı şirketin şubat ayı itibaren para transfer ücretlerinde değişikliğe gitmesinden dolayı faiz oranlarında %6 indirime gidilecektir. bilginize....

danger_pc

@hkapan eft çıkarılmıştır. ..hesabınız kontrol ediniz...

yasin0676