....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danger_pc

Alıntı yapılan: schön - 03 Mart 2016, 10:17:52
Tolga bey 8 mart demistininiz vadeleri odemek icin o tarihi asicak mi?yani o tarihte odeme yapamicakmisiniz?

Olumsuz taraftan bakmayin... oncelikle... gerekli aciklama pm attim. Tarafiniza... bilgi olarak bekliyorum. Siz katilimcilarin onayi icin boyle bisey yazdim... sikinti yok ;)

tufan659

hocam benim bu aralar ufak bi nakit sıkıntım var o yüzden 1. şıkkın seçiyorum geri ödemeyi beklerim yalnız biraz çabuk olursa sevinirim yoksa bu gruptan memnunum

sevdayagmu

şık 1   [spoiler] @worldrevshare parasını 1 ay once talep ettık gonderırmedı .sımdıde 3-4 ay dıosun demek kı neymıs baskasına laf solemeden once beklemek gerekıormus [/spoiler]

danger_pc

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 03 Mart 2016, 16:42:48
şık 1   [spoiler] @worldrevshare parasını 1 ay once talep ettık gonderırmedı .sımdıde 3-4 ay dıosun demek kı neymıs baskasına laf solemeden once beklemek gerekıormus [/spoiler]

;) baskasina laf soylemek anlaminda ole bi mevzum olmadi. ;)  bilen bilir...

silver

Ben kendi adıma ayrılmak istediğimi zaten hem PM hemde buradan belirtmiştim. @tolga_07 ile zaten uzun uzun konuştum. Bu durumda bende 1. seçenekten yanayım. Muhtemelen çoğu kişi 1. seçeneği seçecektir.

bycasper

Şu an durumu bakılırsa @tolga_07 hocamız en kötü 3 4 ayda ödeyebileceğini söyledi. Bu da uzun bir zaman kendi fikrime göre 2.seçeneği seçerim ve her ay aldığın paraya bakarım sonuçta hemen paranızı alamayacaksınız büyük ihtimal...

Ben 2.seçenekten yanayım. @tolga_07 hocamıza da güveniyorum bu işin üstesinden gelir... Grup kurup yönetmek çok zor, Allah yardımcın olsun hocam...

celalibo

çoğunluk ne yaparsa ben de onlara uyayım bari. bakalım birkaç gün içerisinde genelin kararı ne olacak. umarım @tolga_07 arkadaşımızın sıkkın olan canını fazla sıkmayız. uğraştığı başka şeyler de var belli oluyor yani

ElisaMcCline

@tolga_07 ,

Yarın öğleden sonra, konu ile ilgili daha detaylı bir konuşalım Tolga.

schön

Uzun dusundukten sonra 1000 tl lik yatirimim.ile cekilmeye karar verdim.tolga bey ileti kutusuna hesap bilgilerimi attim..iyi gunler