....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danger_pc

[spoiler]Simdi soyle soliyim...
1-ben size halimi arz ettim...
2- telefonlari her zaman actim
3-niyeti bozuk serefisz adi birisi de degilim...
4-odemeyecek yada kacacak biriside olsam odeme yapmazdim..
5-foruma girmeme nedenim bazi arkadaslara anlattim.. psikolojik olarak kendimi iyi hissetmedigim icin kalp kirmamak icin girmiyorum..
6-suanda hastanedeyim ramazan mubarek gun su pisligi uzerimden atayim foruma degil girmek ugrama bile istemiyorum...
7-ben bisey demiyorum.. niyeti bozuk olani allaha havale ediyorum.
Mahkemeye vericem gibi tehditler icin odeme yapmiyorum.
Insan oldugum icin odeme yapiyorum.
Isteyen mahkemeye verebilir.

Ramazan gunde bedduada etmek istemiyorum[/spoiler]...

sevdayagmu

aynı seylerı bende yasadım hatta annem vefat ettı bana kımse acımadı antı parantez not duseyım buraya .. bnm dustugum hataya sende  dusuyorsun  2-3 gunde 1 mesaj atsan burdayım desen bısey olmaz bu hatayı zamanında bnde yapmmıstım....ayrıca grubu yapıp su pıslıkten kurtulayımda  dıyemezsın ok bedduada etmeye hakkın yok ayrıcaa

ikose

Tolgacım konuştuk bunları sen canını sıkma annene bak. Onun durumu ve yaşadıkları çok önemli.
evet halden anlamayan tabikiii hukuk yolu açık olmak kaydıyla dilediğini yapabilir.
Dilerim annen kısa sürede iyileş,r, geri kalanı kısa sürede halledeceğini biliyoruz
Tekrar şifa dilerim arkadaşım  O:-)

@sevdayagmu  senin konundada aynı sabırla beklemiş ve tek cümle dahi olumsuz bir şey yazmamış ve sadece dua etmiştim.
Bunlar insan olarak malesef yaşadığımız, yaşayabileceğimiz sıkıntılar.
Yatırım yapan arkadaşlarıda anlıyorum inanın bana herkesin kendine göre harcamaları, planları var.
Ama kişilerin burada oldukları sürece ve benim için sıkıntı yok.

sevdayagmu

ablacım haberım olsa agzımı acmazdım zaten yahu  :S dedıgım gıbı tolgada bnm yaptıgım hatayı yaptı ınsanları bılgılendırmedı bende telını alıp kımseyı rahatsız etmem ne olursa olsun tekrar edeyım haberım olsa agzımı acmazdımmmm @ikose

ikose

Biliyorum @sevdayagmu  , bende bir zamanlar hastanelerde süründüm nasıl olduğunu biliyorum arkadaşım
şimdi malesef Tolga yaşıyor aynı durumu  :S dilerimki kısa sürede atlatır.

schön

Temmuz ayina girmeden geribkalan mikttari alabilme ihtimali nedir acaba....

sevdayagmu

Alıntı yapılan: schön - 20 Haziran 2016, 18:27:53
Temmuz ayina girmeden geribkalan mikttari alabilme ihtimali nedir acaba....
verebılecegını sanmıyorum sahsen

schön

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 20 Haziran 2016, 18:38:39
verebılecegını sanmıyorum sahsen
umit ediyorum bende şahsen tmmuz agustis ayina paraya ihtiyacim var

sevdayagmu

Alıntı yapılan: schön - 20 Haziran 2016, 18:41:03
umit ediyorum bende şahsen tmmuz agustis ayina paraya ihtiyacim var
bayramdan once gonderebılse razıyız malum ramazan işler bozuk 13 gundr gene sustu bılgı vermıyor azıcık caba ver artık ınsanlarda magdur para lazım ulkenın durumu bellı tolga bey dıyelım bızde sonucta okuyor bunları  :g

ayyıldız

:)