....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParaKazan

sadece ana paranızımı alıyorsunuz? yoksa karlarla birliktemi ödeme yapıyor tolga bey?

schön

Alıntı yapılan: schön - 23 Nisan 2016, 19:14:24
Yatirimcinin söz verdigi nisanin sonu odenecek odemeye 1 haftadan az kaldi ..pazartesi odeme talep edildi cevap bekleniyor.artik bu isten kurtulmak istiyorum aylarca bekledik......
ben hic bisey istemiyorum ana parami alip bi cikabilsem 3 aydan beri para bekliyorum

sevdayagmu

@tolga_07  nısan ayının son iş gunu bızım paralar gelmedı ????

schön

celalibo

schön

Tolga bey nisan ayni sonu ve mayis ayi basi dedi ama bu tarihler hep gecti pm.attim.fakat mesaj kutusu dolu umarum siradaki ilk kisi benim ucreti alip bu iskenceye son verir

master21

yoğun işlerinin arasında bile forumdan çıkmayan arkadaş 1 haftadır foruma girmemiş..2 Worldrevshare vakası benim gördüğüm kadarıyla,umarım en kısa zamanda alırsınız paralarınızı

schön

Alıntı yapılan: master21 - 04 Mayıs 2016, 01:33:52
yoğun işlerinin arasında bile forumdan çıkmayan arkadaş 1 haftadır foruma girmemiş..2 Worldrevshare vakası benim gördüğüm kadarıyla,umarım en kısa zamanda alırsınız paralarınızı
forumda bazi arkadaslar vasitasi ile ulasmaya calisiyorum suan ses seda yok

bycasper

Alıntı yapılan: master21 - 04 Mayıs 2016, 01:33:52
Öyle bir şey yok tolga arkadaşımızla görüşüyorum. İş yoğunluğu nedeniyle giremiyor. Başında bir aksilik yüzünden kimsenin parasını ödeyemedi ama her ay maaşından keserek yolluyor. Bir hafta boyunca şehir dışında olacakmış o yüzden girmiyor galiba (Yorum yapmıyorum tolga'nın dediklerini söylüyorum kimseyi ne karalıyorum ne de ondan yana oluyorum)

sevdayagmu

@bycasper ona sole ozaman tam1 ay once bana 1 hafta ıcınde odıycem dedı zaman ıstedı hıc bır yorum yapmadan tamam dedım arada 1 ay gectı ama ılla @silver ın yapdıgı gıbımı yapalım bızde ııı nıyet zaten gosterdık fazlasıyla....