BonusBitcoin - Her 15 Dakikada Satoshi - Offers- Dice - %5 Günde Bonus

Başlatan kazims, 11 Aralık 2015, 20:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bozkurt88

Çekmek istediğiniz miktarlar çok düşük. Bu sebeple blok zincirini dolduramıyorlar. Ya uzunca süre bekleyeceksiniz ya da miktar yükselene kadar biriktirip toplu çekim yapmalısınız. Yıllardır ödeyen bir sistemdir.

string

08.04.2017 tarihinde 0.00014033 çekim talebinde bulundum. -0.00001000 site tarafından kesinti yapıldı ve kalan 0.00013033 için beklemeye başladım. Aşağıda görüldüğü üzere 0.00013033 elime geçmeden fee olarak kesilmiş. Bilgisi olan var mı?
[spoiler]
[/spoiler]

schehkriar

arkadaşım, xapo mart sonundan itibaren geçerli yeni kurallar koydu, bir ay boyunca da bunu ilan etti . sen dikkat etmemişsin herhalde. direk anlaşmalı faucetlerden gelen rakamlarda bir değişiklik yok, yani 50- 100 satoshi bile gelse aynen hesabına geçer, ama dışardan gelenlerde durum farklı. terms of use bölümüne bir bak.

serkan96

kazims

Alıntı yapılan: serkan96 - 06 Temmuz 2017, 13:43:39
arkadaslar coinPot nedir bonusbitcoin ve birfunda gordum

artık site otomatik olarak kazançlarıkendi açtığı coinpota atıyor. bonusbitcoin şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

withdraw seçenekleri çok fazla istediğiniz şekildeki yöntemle btc leri çekebilirsiniz.

ayrıca sitede exchange ile doge ve ltc ye çevirebilrsiniz. bu şekilde de ödeme isteyebilirsiniz.

KrAleX1907

Alıntı yapılan: kazims - 15 Ağustos 2017, 12:43:32
artık site otomatik olarak kazançlarıkendi açtığı coinpota atıyor. bonusbitcoin şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

withdraw seçenekleri çok fazla istediğiniz şekildeki yöntemle btc leri çekebilirsiniz.

ayrıca sitede exchange ile doge ve ltc ye çevirebilrsiniz. bu şekilde de ödeme isteyebilirsiniz.

Hocam bana bir pm atabilir misiniz? Sitede yeniyim pm atma bulamadım.

kazims

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bonusbitcoin-odemeleri/msg529570/#msg529570

coinpot ilk ödemesi aldık bonusbitcoin sitesinden.

kısa bir açıklama yapalım.

bu ödeme aylardır duruyordu. kendime ait web sitesinin mail adresini vermiştim. site kapanınca onay mesajı bonusbitcoinden kapalı olan sitenin mail adresine geliyordur.

ama site kapalı haliyle mail adresi diye birşey yoktu.

tekrar siteyi almak için yüksek ücret istediler. geçenlerde bakayım dedim tekrar fiyatı 0.00073 btc ye inmiş.

içerde biriken 0.00522 btc olunca hemen sitemi geri aldım.

mail adrsimi tekrar oluşturdum.

ödememi istedim.

ödemem 1 saat içinde yollandı.

kısa günün kar tablosu giden 73000 sth gelen 522000 sth + birde web sitesi

eğer sizinde farklı hesaplarınız var ise onlarada bakınız içleri dolu olabilir.

bir adet daha vardı onuda haksız yere çoğu kişininde o zamanlar kapatmışlardı üyeliğini sahte ref yapıyorlar diye.

o eski üyeliğimede baktım coinpot onuda açmış ordada 33000 sth birikmiş en kısa sürede onuda çekeceğim.

manjimurai

Bu sitenin mini walleti olan coinpotta , litecoin , dogecoin ve bitcoin kazimi yapiyor . Haberiniz olsun . Coinpota girince cekim yerinin hemen altinda mining ypabilirsiniz :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)