BonusBitcoin - Her 15 Dakikada Satoshi - Offers- Dice - %5 Günde Bonus

Başlatan kazims, 11 Aralık 2015, 20:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sadolee

siteye coinpot tokens eklenmiş banada 162 tokens verilmiş

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

KrAleX1907

manjimurai

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 29 Mart 2018, 11:16:25
Bende niye çıkmadı token :D

coinpotn sayfasına girince görünüor direk aslinda . siteyi kullandıgımız sürete göre falanmi verdi aceba bilemedim. @kazims  sende ne kadar token var

Ekşi Sözlük :D

gün itibariyle çıkan yepisyeni token çeşidi.

bilindiği gibi coinpot en güvenilen ve en çok kazandıran bitcoin cüzdan siteleri arasında yer alıyor. madencilik var, litecoin, dogecoin, dash, bitcoin cash gibi coin türleri var. binance ya da diğer borsalara aktarımlarda ödeme istemiyor vb.

28 mart 2018 itibariyle devreye coinpot token da girdi ve her claim sonrasında otomatik olarak coin ve token kazanıyorsunuz. tokenler bitcoin'e ya da diğer alt coinlere çevrilebiliyor. loto oynayarak daha fazlası da kazanılabiliyor.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

hispasat

Alıntı yapılan: manjimurai - 29 Mart 2018, 11:19:51
coinpotn sayfasına girince görünüor direk aslinda . siteyi kullandıgımız sürete göre falanmi verdi aceba bilemedim. @kazims  sende ne kadar token var

bilindiği gibi coinpot en güvenilen ve en çok kazandıran bitcoin cüzdan siteleri arasında yer alıyor. madencilik var, litecoin, dogecoin, dash, bitcoin cash gibi coin türleri var. binance ya da diğer borsalara aktarımlarda ödeme istemiyor vb.

28 mart 2018 itibariyle devreye coinpot token da girdi ve her claim sonrasında otomatik olarak coin ve token kazanıyorsunuz. tokenler bitcoin'e ya da diğer alt coinlere çevrilebiliyor. loto oynayarak daha fazlası da kazanılabiliyor.

(spk)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 29 Mart 2018, 11:19:51

12 tane var şu anda

ayrıca lottery gelmiş coinpota

tokenla bilet alabiliyorsun

coinpot token miningde yapabiliyorsun

sadolee

Arkadaşlar ben biraz araştırdım musluklardan gelen kazançlara göre token veriliyor  örnek bir musluktan gelen satoshi 3 tokens veriliyor çok kazançlı ve güzel olmuş  :y

Xibalba

Coinpot.co çekimlerde 48 içerisinde gönderimi yapacağını söylüyor ve genelde 24 - 30 saat arasında geliyordu ödemeler. Ancak bu sefer 48 saati de geçtik. Bilgisi olan var mı?

manjimurai

Alıntı yapılan: Xibalba - 18 Nisan 2018, 11:59:53
Coinpot.co çekimlerde 48 içerisinde gönderimi yapacağını söylüyor ve genelde 24 - 30 saat arasında geliyordu ödemeler. Ancak bu sefer 48 saati de geçtik. Bilgisi olan var mı?

storm playdada bu sorun olusmusdu . onlar tatil günlerine denk geldigi zaman ek 2 gün içinde ödenir gibi bisi yazmışlardı. bugun yarın gelir heralde . olmazsa ben bugun ödeme talebi veririm icerde 2 m litecoin var

edit : 1 m litecoin cekim talebi verdim . ödeme gelince kanıtıyla beraber paylasırım dostum

ikose

Ben ödeme alalı 3-5 gün oluyor 3 gün sonra gelmişti
Umarım sizinkide kısa sürede gelir  :y
@Xibalba