GK 2016 Yılbaşı Suprizleri #1

Başlatan ElisaMcCline, 20 Aralık 2015, 15:15:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Omuzlarını silkeleyen smiley  :DD baane baaane

Konu neydi
Я hakkında yazılan en başarılı senaryoyu yazan arkadaşımıza
hani senaryoya bakacaktık , yoksa gerçek ne diye 3 yıldır konuşup duruyoruz  bende biliyodum ne olduğunu kiiiiii  :DD
Küstüm Hocam, oynamıyom  -:))

Şaka yana bir yana
tebrik edelim arkadaşımızı
Tebrikler @erenyener , hayırlı olsun  (a)

sicher

Bence  2015 senesinden 2016 ya giriyoruz ya. Sonuçta bu 2015 senesini iyi kötü bir şekil de acısıyla tatlısıyla atlattık. 2016 da bakıp hatırlamamız açısından hatıra olsun diye konmuş olması gerek. Hatıra olarak anılması da şundan olsa gerek önceleri fotoğraf çekimleri şimdiki gibi gelişmiş değildi. Eski makinelerde görüntüler ters yansırdı yani göz normalde görüntüyü ters görür beyin onu çevirir ya, işte fotoğrafta düz görünsün diye o harfler öyle yazılırdı bundan olsa gerek diyorum ben. Bir nevi nostaljiyi yaşayacağız ileri ki zamanlarda bu 2015 senesini. Aklıma senaryo pek gelmedi içimden böle bir şey yazmak geldi bende yazdım bakalım kısmette varsa ödülden azcık bir şeyler alırız yoksa da sıkıntı yok ... ALL İS WELL :D :D :D

carlosnewt

erenyener

@ElisaMcCline hocam teşekkürler. Aslında kazancğaımı pek düşünmemiştim ama olsun :D Biraz geç cevap verdigim içinde kusura bakmayın :)

fkork

Madem gerçeği herkes öğrendi, R nin sırrını açıklıyim;
Ha bu bizum uşaklar rus uuçağını vurunca karadeniz üzerinden yaklaşan siber tehditlere mukabil elisa hoca yandexle bir anlaşma imzaladı...
Anlaşma bilinirse bizimkiler, bilinmezse ruslar siteyi hackleyeceklerdi...
Tam bu sırada @AnilK devreye girdi ve bu gizli sembolü görünür bir yere yerleştirdi.
R ters olunca iki faydası oldu:
1- Bizimkiler çakmadı köfteyi
2- Ruslar bu pratik zekaya hayran kaldı. Neden mi? Şöyle,
Я zaten Rusçada "ya" olarak okunuyor. Yani o baloncuk şu mesajı veriyor: "ya, (gördün mü)"
Ayriyeten "ya" , yandex in de başı olduğuna göre, görenler hayretlerini şu şekilde ifade etmişlerdir;

"Bunca fevaidi cem' eylemek Rabb-i tealanın her kuluna nasib olmamakla beraber, nasib ü müyesser kılınanların dahi bir internet siesinde cem olunması şayan-ı hayrettir. Şimdengeru bize düşen bu ali hey'eti hezar tahsin ile itiladan gayrı bir şey değildir..."

Coulers79

Ağzını yidiğmin hoca (spk) ney dersin? Я'yi (en son ben mânâsını) yanlamışlar, uRus tohumu etmişler. :S Oysa gönlümde ne kadar da değerliydi. :D

sametseven

Yav elisa hocam bile ters r dememiş. Bu Я, normal R nin yatay dönderilmiş hali. Aradığınız ʁ burada (zzz) Herkese bol R'li günler (gyk)  :D (Ŕ ŕ Ŗ ŗ Ř ř ɹ Ṙ ṙ ṛ Ṝ ṝ Ṟ ṟ) 

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

hepinizin de sanırım onaylayacağı üzere, en başarılı senaryo @ikose modumdan gelmiş :)
Tebrikler :) :y

Ancak,
Ben diyorum ki;
Bu üyeliğin getirilerinden faydalanamayacağı için, ikose modum yine yarışmayı kazansın ama,
İkose modum yerine, farklı konulara ilk değinen arkadaşımıza verelim ödüllerimizi :)
Kendisinden izin almadan böyle birşey yapıyor olsam da, eminim ki bu sonuçtan daha çok mutlu olacaktır :)

Я hakkındaki yazılan en başarılı senaryo :
@ikose : [spoiler]http://www.gelirkapisi.com/forum-etkinlikleri/gk-2016-yilbasi-suprizleri-1/msg335546/#msg335546[/spoiler] (p)

3 aylık GK DONATOR Üyelik
HatıЯa ve geçmişe vurgu, bir yılı daha geride bırakmak temasına ilk değinen arkadaşımız;
@nicotine : [spoiler]http://www.gelirkapisi.com/forum-etkinlikleri/gk-2016-yilbasi-suprizleri-1/msg334889/#msg334889[/spoiler] (p)

Rus savaş uçağı temasına ilk değinen arkadaşımız;
@bayram4558 : [spoiler]http://www.gelirkapisi.com/forum-etkinlikleri/gk-2016-yilbasi-suprizleri-1/msg334932/#msg334932[/spoiler] (p)

Daha önceden paylaştık aslında, senaryo dışı doğru cevabı bilen arkadaşımız;
@erenyener : [spoiler]http://www.gelirkapisi.com/forum-etkinlikleri/gk-2016-yilbasi-suprizleri-1/msg337185/#msg337185[/spoiler] (p)

Tebrikler :)

letal

kazanan arkadaslar hayırlı ugurlu olsun :D

nicotine

:) way be kazanma amacıyla yazmamistim. cok tsk ederim.