GK 2016 Anket - 2015 yılının en başarılı üyesi

Başlatan ElisaMcCline, 22 Aralık 2015, 01:29:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

yaa hocam çok sıkıntılı anketler yapmışınız  :D

moderatör oyumu kura çekerek verdim inan ki , şimdi 1 sene düşünsem üye ismine karar veremem herhalde  :(  [IMG]http://i68.tinypic.com/30utsp1.gif[/img]

nukhet

Yeni üye olan arkadaşları tanımıyorum, eskiden olsa abcb derdim. Forumun neşe kaynağı idi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 23 Aralık 2015, 00:13:04
yaa hocam çok sıkıntılı anketler yapmışınız  :D

moderatör oyumu kura çekerek verdim inan ki , şimdi 1 sene düşünsem üye ismine karar veremem herhalde  :(  [IMG]http://i68.tinypic.com/30utsp1.gif[/img]

Yaa açık oylama olduğu için de çekinenler var farkındayım :)
Burada herkesin bulunduğu ve daha fazla vakit geçirdiği alana göre, mulaka birileri gözüne diğerlerinden fazla batıyordur diye düşünüyorum :)
Sen bilirsin tabii ki yine de :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 23 Aralık 2015, 00:13:30
Yeni üye olan arkadaşları tanımıyorum, eskiden olsa abcb derdim. Forumun neşe kaynağı idi :)

Tam forumun maskotu yapacaktık ki, o kendine bir maskot buldu :) Kulaklarını çınlatıyoruzdur inşallah :)

rota26

Alıntı yapılan: nükhet - 23 Aralık 2015, 00:13:30

niye @nükhet abla bizi beğenmiyormusun   :P

nukhet

Bu akşam kendisini fırçaladım Elisa hocam, bir kayboldu tam kayboldu, aynı şehirde ve istanbul gibi büyük bir şehir de değil, biz birbirimizi göremiyoruz  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 23 Aralık 2015, 00:22:52
Bu akşam kendisini fırçaladım Elisa hocam, bir kayboldu tam kayboldu, aynı şehirde ve istanbul gibi büyük bir şehir de değil, biz birbirimizi göremiyoruz  :)

Selamımızı söyleyin bari :) Müsait midir değil midir bilmeden aramak da istemiyor insan :) Başı kalabalıktı en son :)

nukhet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Aralık 2015, 00:24:13
Selamımızı söyleyin bari :) Müsait midir değil midir bilmeden aramak da istemiyor insan :) Başı kalabalıktı en son :)

Telefonu bozukmuş hocam, bilgisayarınıda yiğenine vermiş o yüzden foruma giremiyormuş, çok yoğun geçiyormuş günleri

nukhet

Alıntı yapılan: rota26 - 23 Aralık 2015, 00:22:03
niye @nükhet abla bizi beğenmiyormusun   :P
yaw Rota cım sen forumun gözbebeğisin zaten, söylemeye gerek duymadım, herkes biliyor diye

yingyang16