İstediğiniz siteye ref olurum!

Başlatan Trojan, 23 Aralık 2015, 08:50:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterkamed

@Trojan kardeş şuan tms de reklamlar var tıklayabilirmisin bende mpa tıklamaları sürdüreyim ;)

Trojan

sametseven

Üye oldum, Sistemi çözmem biraz vakit aldı ama surf ve diğer tıklamaları yaptım sanırım.
Useclix'te en önemliler kırmızılar. En azından onları günlük tıklayalım. Siz tıklamayı sürdürdükçe sitelerden biri scam olana dek devam ederiz

sametseven

@Trojan dan 3 gündür beklediğim kırmızı reklam tıklamaları gelmediği için useclix-mpa değişimini feshediyorum.

enderege

Alıntı yapılan: sametseven - 25 Aralık 2015, 22:11:18
@Trojan dan 3 gündür beklediğim kırmızı reklam tıklamaları gelmediği için useclix-mpa değişimini feshediyorum.

Aynı şekilde bende neobux değişimi yaptım. Ama bugün 4. gün olmasına rağmen sadece  bir gün tıklamış görünüyor. Bende bırakıyorum.

Burada konu  açanların da verified üye olmasını talep etcem bundan sonra. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 26 Aralık 2015, 16:54:25
Aynı şekilde bende neobux değişimi yaptım. Ama bugün 4. gün olmasına rağmen sadece  bir gün tıklamış görünüyor. Bende bırakıyorum.

Burada konu  açanların da verified üye olmasını talep etcem bundan sonra. :P

Neetçen, refim oldu ama tıklamadı diye savcılığa mı başvuracaksın :))
Kovalarlar bak :D

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Aralık 2015, 04:40:49
Neetçen, refim oldu ama tıklamadı diye savcılığa mı başvuracaksın :))
Kovalarlar bak :D

Ne savcılığı? Savcıya gidip 3-5 sene mahkemeyle mi uğraşacağıö? Senden adresi alıp kendi işimi kendim göreceğim.  (zopa)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mtarikkoc

Hocam üye oldum sizde benim siteye üye olup aksatmadan tıklarsanız sevinirim.
[spoiler]http://*****************************[/spoiler]

Coulers79

Konu sorunlu gözüküyor, anlaşmadan üye olmamak lazım. Tıklamak bazen müsaitliğe göre değişebilir.

Aleni ref avlamak, fahiş reklam yapmak, ninja kural dışı link paylaşmak, kandırık etmek :P yasaktır.
Yazının devamı sonraki bir zaman devam edebilir, etmeyedebilir.. ??? Bu bir çelişki midir, değildir. :D

sametseven

Ne ara banladınız hocam :D geç kaldım haber vermeye desene