GKideas (EpicBux) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 27 Aralık 2015, 01:05:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun.

20 günü gecen IBAN durumu olmuştur aba bu süre zarfında hala bikgisini oaylaşmayanlar var. Herkese tek tek eft yapacağım aynı gün yapıp kapatacağım grupları. Ben hala iban beklediklerim var. Her zaman online olamıyorum. Hergün bakamam da ıban bilgisi gelmiş mi diye. Kişi balı alınacak ücrette ahım şahım bişey değil.

Bende ses yyok ama gruptakilerdende ses yok bana göre. Amacım toplu göndermekti herkesin parasını anladımki şimdiye kadar gelen ıbanlara eft yapayım yoksa parayı alıp kaötığım yok. Ayrıca forumda kinsenin bilmediği bazı sıkıntılarım var bunları çözmem zaman aldığı için online olup cevap veremedim. Pazartesi veya salı günü elimdeki ıban lara eft yaparım. Kalanlarada müsait olduğumda yollarım.
Pm ile cevap vermeye zamanım yok arkadaşlar konuya cvp yazıp çıkacağım.

Hayırlı akşamlar

universitely76

@blqn, hocam IBAN bilgisini paylaşanlara ödemeleri yap, diğerleri bizdendir.. Sen müsaitliğe ulaşınca geri kalanları zaten hallederiz ;)

Hayırlı bayramlar bu arada :)
Şu sıra imzasız'ım...

nebu

Benim payımın @iovanovic arkadaşımıza gönderilmesi için özelden yazmıştım :) Umarım görmüşsünüzdür ;)

atLL

@blqn hocam son durum nedir? iban bilgisi eksik olan arkadaslar hakkinda bilgi verebilir misin ve mevcut durum ne zaman sonlanicak tesekkurler

kazims

Bilgn hocam yolladigim banka kapandı
Yeni banka için bilgi yolluyacagim

6il9in

Merhaba arkadaşlar;

Kusura bakmayın geçen hafta ödemeleri yapacağımı belirtmiştim. Aksilikler yakamı bırakmıyor. Şuan ilgili tablo çalışmasını yapıyorum. Kimsenin hakkı geçmemesi için hassas davranıyorum. Zamanım kalırsa Pm ile herkese bilgilendirme yapacağım.

Konu içine belli başlı postlara da yanıt vermeye çalışacağım.

Yarın fırsat buldukça EFT leri yapacağım. Amacım bana ulaşan IBAN ların hepsine ödeme yapmaktır.

Gecikmeden dolayı özür dilerim.

6il9in

Akşam Foruma erişim sorunu sebebi ile ilgili hesaplamalar yapılamadı. Bu gece yapılıp bilgisi paylaşılacaktır.

atLL

tesekkurler @blqn hocam bilgilendirme icin

iovanovic

Xibalba

Merhaba,

Bu iş biraz fazla uzamadı mı sizce de?