GKideas (EpicBux) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 27 Aralık 2015, 01:05:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Ocak 2016, 17:17:25
Ben şimdiden gönderiim ilk benim adım yeşil olsun :)

Grup liderinden PP bilgisi bekleniyor :)

:D

Seni grup başı yapacam 4-5 kişi sana yolluyacak sen bana :PP

Arkadaşlar ortalama hesap ile iceriye tek seferde $350.00 yatırırız. $52.50 Purchase balance ekler admin bununla rahat bir şekilde en azından 1000 RR çıkıp RR leri 90 gün uzatabiliriz. Para yetmezse kasadaki kalan meblağ ile destekleriz :)

20 kişilik katılım sağlanan grupta kişi başı $20.00 toplanacak.

4-5 li ufak gruplar oluşturulup tek seferde grup liderine gönderilir ..

Bilgisini paylaşacağım 4-5 li grupların :)

6il9in

Merhaba arkadaşlar;

Liste Sp içindeki gibidir.

[spoiler][/spoiler]

Grup liderleri @letal , @ibrhmsny ve @nebu dur.

Katılı miktarı kişi başı $20.00 dır.

Grup liderlerine paranızı yolladıktan sonra buradan yazınız ve grup lideride geldiğini onaylasın lütfen.

Grup liderlerine yolladığınız paranın sorumluluğu bana aittir. Türkçesi grup lideri kaçarsa :PP mesuliyet bana aittir. :D

@letal , @ibrhmsny ve @nebu listenizdeki kişi ler ile Pm ile iletişime geçip Paypal adreslerinizi bildirirmisiniz :)

Aynı şekilde listelerdeki katılımcılarda grup liderleri ile iletişime geçsin. :)

Listede adı olmayanlara ben özel ilgi gösterecem :D

@celalibo arkadaşımız EFT ile katılımı yapacağınız belirtmişti. PP durumunu bilmediğimden Listede adını yazdım. Not: EFT ile ödemeyi yapacaksan benimle iletişime geçermisin :)

Yatırım için paranın toplanmasını beklemiyeceğim. Muhtemelen bu sabah karşı yatırımı düşünmekteyim :) Aksilik olmaz ise :g

Hayırlı olsun Hepimize

letal

görev anlasıldı işe koyuldum @blqn :)

letal

@iovanovic  @kingtr  @yasin0676 @Xibalba  kullanıcı adı üyelere bilgiler gönderildi transfer için beklemedeyim...

ibrhmsny

@Neutron ileti kutun dolu :)
Sorumlu olduğum diğer arkadaşlara pm gönderdim :)

yasin0676

Alıntı yapılan: letal - 01 Ocak 2016, 20:25:32
@iovanovic  @kingtr  @yasin0676 @Xibalba  kullanıcı adı üyelere bilgiler gönderildi transfer için beklemedeyim...

ödeme gönderildi.

letal

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 01 Ocak 2016, 20:12:23
Merhaba arkadaşlar;
Grup liderlerine yolladığınız paranın sorumluluğu bana aittir. Türkçesi grup lideri kaçarsa :PP mesuliyet bana aittir. :D

@blqn e yolladığınız paraların sorumluluğu da bana aittir. Türkçesi, [spoiler] @blqn kaçarsa, :PP onu bana bırakın, hep beraber çullanıp zopalamayalım, yazıktır. Ben hepinizin yerine zopalarım  :PP [/spoiler]

Coulers79

Bas bas manileri grubaa, (op) bi daha mı gelecez forumaa? (p) Bu grup liderinin :PP birçok scam leşi var diyorlar.
Sonra vay ben duymadım, (eht) vay ben bilmeydum dimeyin ha.  :DD      (gyk)     -:))
(İlk smiley alttakine: Elleşme ehtiyar gıdıklanıyorum, ayy terlledim ha.)  :))

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Ocak 2016, 21:28:33
@blqn e yolladığınız paraların sorumluluğu da bana aittir. Türkçesi, [spoiler] @blqn kaçarsa, :PP onu bana bırakın, hep beraber çullanıp zopalamayalım, yazıktır. Ben hepinizin yerine zopalarım  :PP [/spoiler]

10 Kişilik Ekibini yollamaz oldun :DD

Aklıma gelmiyor değil he kaçmak :PP