GK 2016 Yılbaşı Suprizleri #2 - Bitcoin Çekilişi

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2015, 05:36:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

sicher

+1 Ben de katılayım bea :)

Bitcoin için çok şey yazmak isterdim lakin kaçırdığım bir fırsatı yazmak istedim.
Bundan 3 sene önce yanlış hatırlamıyorsam 1 BTC = 150 TL idi o zaman 3 tane alabilme imkanı varken almadık.
Şimdi alsaydık dursaydı bir kenarda şimdi fena para ederdi. Çok etmezdi ama kar oranı bayağı iyi olurdu.

Ekstradan bir uyarıda yapayım : BTC Hesabına parayı havele felan yapıyoruz ya bunu yaparken paranın gideceği yere dikkat edin yani Kıbrıs taki bi bankaya gidiyorsa 1 kez daha düşünün bi sıkıntı oldugunda 1-2 haftada anca halloluyor.

cocoextra

gango

carlosnewt

(p) Mutlu Yıllar (p)

ElisaMcCline

Herkese şimdiden iyi yıllar ve bol şanslar arkadaşlar :)

Birkaç arkadaşımızın katılımı dikkatimi çektiği için, ana konudaki kuralları okumanızda fayda var.
İlk mesajdaki bu kuralları daha belirgin hale getirememde fayda olacak sanırım :)

- Amacımız yeni üye edinmek değil, mevcut aktif üyelerimizle birlikte yeni bir yıla birlikte giriyor olmamızı bahane ederek, eğlenceli bir etkinlik düzenlemek.

Bu sebeple;
-- 27 Aralık 2015 Pazar günü sonrasında forumumuza üye olmuş üyelerimiz bu çekilişe katılamazlar.
-- Forumdaki mesaj sayısı 20 den az olan üyelerimiz bu çekilişe katılamazlar.

ata07

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Aralık 2015, 23:52:45
Herkese şimdiden iyi yıllar ve bol şanslar arkadaşlar :)

Birkaç arkadaşımızın katılımı dikkatimi çektiği için, ana konudaki kuralları okumanızda fayda var.
İlk mesajdaki bu kuralları daha belirgin hale getirememde fayda olacak sanırım :)

- Amacımız yeni üye edinmek değil, mevcut aktif üyelerimizle birlikte yeni bir yıla birlikte giriyor olmamızı bahane ederek, eğlenceli bir etkinlik düzenlemek.

Bu sebeple;
-- 27 Aralık 2015 Pazar günü sonrasında forumumuza üye olmuş üyelerimiz bu çekilişe katılamazlar.
-- Forumdaki mesaj sayısı 20 den az olan üyelerimiz bu çekilişe katılamazlar.

19 Aralık kurtarır mı hocam ? Aaa benimki 2011 miş zaten :PP

ibrhmsny

Peki 27 aralıktan önce üye olmuş ve 20. mesajı da buraya yazmış olsa :))
Ya da 19. mesajı buraya yazmış ama şuan 20 yi geçmişse :)
[spoiler]Ya da  (hydr)[/spoiler]