PTC Site ismi

Başlatan gaddar, 05 Ocak 2016, 01:38:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

5. yi direk eledim ancak diğer dördü benzer :)
Dakikalarca baktım içimden dışımdan telaffuz ettim ancak karar veremedim :)
Oyumu daha sonra kullanacağım :)
Ancak şimdiden hayırlı olsun @gaddar :)

cocoextra

Yourclix  :y
Hayırlısı olsun inş

gaddar

Evet arkadaşlar temennileriniz için teşekkürler. Bi heves uğruna açmamak adına şimdiden ismi reglicem. katılımlarınızı bekliyoruz ayrıca yakın zamanda açtığım demo hesabımla eksiklikleri halledip ona göre bir düzen kuracağım. Demo PTC adresini de yakında buradan vereceğim.

tayfunxl

@gaddar hayırlısı olsun diyelim , demoya gerek yok direk aç siteyi , ilk müşterin hazır :)

yourclix hoşuma gitti benimde oyumu yanlış kullandım yourbux diye sen  +1 eklersin  (hp)

bycasper

ben oyumu ourbux.net ten yana kullandım ama benim için ismi önemli değil. Siteyi açan kişi önemli ben @gaddar kardeşime şimdiden hayırlı olsun diyorum. İnşallah istediği gibi bir site açar ve hem biz hem kendisi kazanır :)

f1b0n4cc1

.com lu site alınmasını tavsiye ederim

ElisaMcCline

hayırlı olsun @gaddar ,
Oyumu kullandım.

Bol şanslar.

iovanovic

@gaddar Yourbux ile Yourclix arasında kaldım, Yourbux'a verdim, tek oyu veren benmişim. Tamamı diğerine gitmiş oyların.  :D

Hocam İngilizce'de our tipi söylenişi dil olarak zor olan şeyler pek fazla slogan vs. olarak kullanılmamaya çalışılır normalde. Your ile başlayanlar Our ile başlayanlara göre çok daha kolay akılda kalıcıdır.  :y

Bir de hocam "worldadv.net" ismini ben anlayamadım tam olarak. Mantığı nedir ? Anlam olarak yanlış bir isim olur bu bilginiz olsun.

Şimdiden hayırlı olsun.... Gelişmeleri bekliyoruz.  :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: iovanovic - 05 Ocak 2016, 22:58:33
@gaddar Yourbux ile Yourclix arasında kaldım, Yourclix'e verdim, tek oyu veren benmişim. Tamamı diğerine gitmiş oyların.  :D

Hocam İngilizce'de our tipi söylenişi dil olarak zor olan şeyler pek fazla slogan vs. olarak kullanılmamaya çalışılır normalde. Your ile başlayanlar Our ile başlayanlara göre çok daha kolay akılda kalıcıdır.  :y

Şimdiden hayırlı olsun.... Gelişmeleri bekliyoruz.  :)

Verdiğin bilgiye göre oyunu yourbux a vermen gerekmiyor mu @iovanovic :)

Coulers79

Ya ona vermiş herhalde yanlış yazmıştır, world advertising , tıklayın kazanın (translate) uleee. :g