Moneyurls (Reklama Money ) (SCAM)

Başlatan Muratdsa17, 07 Ocak 2016, 14:48:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratdsa17

(scm)

[spoiler]Merhaba Arkadaşlar ! Bugün Sizlere Captcha Sistemi İle Kazandıran Bir Rus Sitesini Paylaşacağım ! Bu Site İle Yaptığınız Her Captcha Başına 2 Rub Veriyor ! 2 Captcha Benzeri Bir Sitedir ! Yani 8 kuruş ! Günde Sadece 3-4 Saat Bile Bu Sİteyle Uğraşsanız Kazancınız 4000-5000 Rub'u Geçer ! Bu da Günlük En Az 206 Tl Kazanacağınız Anlamına Gelir ! 5000-7000 Arası Rub Olduğunda Webmoney veya Yandex para Olarak Hesabınıza Çekebiliyorsunuz ! Siteden Ödeme Almadım Ancak Kullanıcıların Yani Ödeme Alanların Yaptığı Yorumlar Mevcut ! 3x30=90 Ayda Sadece 90 Saat Uğraşarak Ayda 6170 Türk Lirası Kazanabilirsiniz ! İyi Kazançlar ...
[/spoiler]

danger_pc

ödeme kanıtı mevcutmu ?

Coulers79

Site kullanımı hakkında birşeyler yazsaydın keşke, ne yaparak kazanıyoruz? Sitenin adı nedir moneyurls mi advpays.ru mu?

ikose

Site adı güncellenmiştir moneyurls olarak  (ok)

Muratdsa17

Sitenin Adı Reklama Money Fakat google'a advpays.ru yazınca siteye girebiliyorsunuz arkadaşlar ! Ödeme Kanıtları Sitede Yok Ancak Ödeme Alan Kullanıcıların Yazdığı Yorumlar Var !  :)

Coulers79

Üye olalı daha 2 gün olmadı mı, sen ne zaman ödeme almayı düşünüyorsun?

ikose

Verdiğiniz linke tıkladığımızda bağlandığımız site
....

Buda demek oluyorki site Moneyurls
yanlışmı görüyorum.
2 iletiniz olduğundan güncellemede yapamıycaksınız
doğru bilgiyi yazın lütfen, aksi durumda konu onayını kaldırmak zorunda kalıcam  :y

erenyener

Açıkcası kimse kimseye 2 gunde 300tl vermez bana pek iç açıcı gelmedi vardır bu iştede birşey.

Muratdsa17

Özür Dilerim Arkadaşlar Karıştırmışım  Site Adını Tekrardan Özür Dilerim . Bugün üye oldum Arkadaşlar yaklaşık 3 saatte 800 rub (32 TL) var şuan.

Muratdsa17

Açıkçası güvenilir mi değil mi deniycem. Eğer ödeme aldığımda verirse daha detaylı anlatırım arkadaşlar :)