BigTimeBux Stats (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Nisan 2011, 05:18:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 02 Mayıs 2011, 01:35:23
EDİT:Bir de mesaj yazarken istediğim gibi silip mesajı ayarladığımı görürsem,bunu başarırsam scam siteye hayır olsun diye yatırım yapıcam :D :D
Bu mesaj nasıl bu hale geldi,tebrikler kendime :D :D

Tebrikler :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Mayıs 2011, 15:17:01
Alıntı yapılan: halisekarakaya - 02 Mayıs 2011, 01:35:23
EDİT:Bir de mesaj yazarken istediğim gibi silip mesajı ayarladığımı görürsem,bunu başarırsam scam siteye hayır olsun diye yatırım yapıcam :D :D
Bu mesaj nasıl bu hale geldi,tebrikler kendime :D :D

Tebrikler :)

Teşekkrüler :D
Aslında mesajın tamamını alıntıladığımda sorun yok :D :D
İçerisinde seçmece yaparken sorun oluyor :D :D
Bazen başardığımda oluyor ama nasıl yaptığımı hep unutuyorum :'(
Bu bağlamda yapılcak tek şey alıntı olayından seçmeceye girmeyip tamamını almak :D :D
Ya da hiç alıntı yapmayıp sadece cevap yazmak :D :D
Zor olan seçenekse nasıl doğru yaptığını asla unumamak :D :D :D

enderege

Sayın Halisekarakaya,
Diamond üyeliğiniz hayırlı olsun. Bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 02 Mayıs 2011, 17:03:05
Teşekkrüler :D
Aslında mesajın tamamını alıntıladığımda sorun yok :D :D
İçerisinde seçmece yaparken sorun oluyor :D :D
Bazen başardığımda oluyor ama nasıl yaptığımı hep unutuyorum :'(
Bu bağlamda yapılcak tek şey alıntı olayından seçmeceye girmeyip tamamını almak :D :D
Ya da hiç alıntı yapmayıp sadece cevap yazmak :D :D
Zor olan seçenekse nasıl doğru yaptığını asla unumamak :D :D :D

Basit bir yapı var aslında, her "quote" bir "q" ile sonlanıyor. örneğin 3 tane varsa en alttaki en içteki gibi de bir yapı var :)
Yani daha yeni olan bir öncekini kapsıyor :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Mayıs 2011, 17:37:38

Basit bir yapı var aslında, her "quote" bir "q" ile sonlanıyor. örneğin 3 tane varsa en alttaki en içteki gibi de bir yapı var :)
Yani daha yeni olan bir öncekini kapsıyor :D

Sanırım anladım ;D ;D ;D
Teşekkürler :D :D :D

ElisaMcCline

İtiraf etmeliyim ki, beklemediğim bir avg idi.. sanırım önümüzdeki günlerde devam edip etmeyeceğini göreceğiz.
Tabii ki ref sayısının henüz çok az olması ve ilk 200 refimin, 100 lük paketler halinde ve bronze ken almamın da etkisi vardır diye düşünüyorum.
300 lük pakette bu kadar aktif ref yoktur sanırım. 300 refin 176 sının tıklamamış olması da bu konuda bir destek bilgi sanırım.. :)

İlk ulti stats ım olması dolayısıyla ayrıca mesaj yazarak paylaşmak istedim :)
02.5.2011 --> 500 RR --> 1245 click - AVG: 2.49 :)

Herkese bol şans, bol kazançlar... :)

nouma26

Hocam umarım istatikleriniz hep yüksek seyreder.İlerleyen günlerde iyice belli olur sanırım.Ultiliğiniz hayırlı, kazancınız yüksek olsun...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 03 Mayıs 2011, 03:50:19
Hocam umarım istatikleriniz hep yüksek seyreder.İlerleyen günlerde iyice belli olur sanırım.Ultiliğiniz hayırlı, kazancınız yüksek olsun...
Teşekkürler nouma, umarım herkes için öyle olur, hayırlısı olur. Neo ve burada bahsettiğim diğer siteler gibi vur-kaç bir site olmadığı da yatırımımdan bellidir diye düşünüyorum.
Ufak üyelik alan herkes, kazandıklarını, çok günde bir az limitli cashoutlar yüzünden alamayınca sürekli upgrade alacağını düşünüyorum.
Bu sayede siteye sürekli para girilşi olacaktır. Ve Show devam edecek.

Yönetimin Nelson da olması da ayrı bir güven... Direk sahibi olmasa da adınının lekelenmesine izin vermeyecektir.
Bu sebeple her şartta dayanabileceği kadar siteyi götürmeye çalışacaklarına, arada çok para oldu hadi gidelim diyecek sitelerden olmadığına da eminim.

Son disputelerden sora herkese bir nefes olur umarım.  :)

nouma26

Hocam inşallah dediğiniz gibi olur da guvenılır bır sıte olur.Varsın cok aşırı kazandırmasın ama yerinde kalsın.Dediğiniz gibi yönetim iyi gözüküyor.Stratejileri de yerinde . E Nelson(aslında kım hıcbır bılgım yok) da varmış.Daha biz nereye güvenelim:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 03 Mayıs 2011, 11:10:10
Hocam inşallah dediğiniz gibi olur da guvenılır bır sıte olur.Varsın cok aşırı kazandırmasın ama yerinde kalsın.Dediğiniz gibi yönetim iyi gözüküyor.Stratejileri de yerinde . E Nelson(aslında kım hıcbır bılgım yok) da varmış.Daha biz nereye güvenelim:)
Incrasebux admini :)